pondělí 3. září 2018

Přenosné rádio s cd

Buy Online Today at The Range for Home Delivery. Free Shipping Available. Trevi CMP-5je kompaktní CD rádio s USB vstupem a kazetovým přehrávačem. Díky tomuto přehrávači můžete poslouchat oblíbenou hudbu ze starých časů a nahrávat na kazety hudbu z. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Získejte 1CZK na svůj nákup Speciální slevy a atraktivní nabídky - exkluzivně pouze pro odběratele.

Můžete si na nich přehrávat kompaktní disky, kazety a přijímat rádiové frekvence. Oblíbené a kvalitní rádia jsou značek Orava, Sony, Blaupunkt nebo Philips. Vyberajte si Prenosné audio s CD podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Přenosné audio s CD ) Hodnocení produktu:.


Pro starší šlágry jistě využijete i kazetovou mechaniku a díky digitálnímu tuneru snadno naladíte i svou oblíbenou rádio stanici. AUX vstup, stereo reproduktory, teleskopická anténa, madlo pro přenášení, napájení ze sítě i na baterie, dostupné ve třech barevných variantách. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Rádio je vybaveno 2-ciferným červeným LED displejem a t. Radiomagnetofony se dají rozdělit podle toho, zda obsahují kazetovou mechaniku, nebo pouze přehrávač CD a rádio. Kč 8Kč Philips AZB5více než ks skladem - u vás 16. Skvělý zvuk a moderní design – báječná kombinace! Futuristický šik design dělá rádio poutavým na jakékoli polici, skříni nebo stole.


PŘENOSNÉ RÁDIO S CD PŘEHRÁVAýEM A. Bezpečnostní pokyny: POZOR: pokud je přístroj zapojen do zásuvky, pro zabránění požáru - nevystavujte přístroj dešti nebo vodě. CD přehrávač Philips s DAB rádiem a programovatelným přehráváním. Symbol blesku oznauje nebezpeþí, že přístroj je pod velkým elektrickým napětím. POZOR: riziko elektrického šoku - neotvírat přístroj. Lenco SCD-5přenosné Bletooth rádio s CD ️ Široký sortiment ️ Dobré ceny ️ Extreme Digital ️⭐ edigital.


For state-of-the-art radios with exceptional sound quality, see our Pure radio range. And if your favourite station is digital, check out our dab radio collection. Whether you listen to the radio as part of your morning routine or to help you start the day, there’ s a radio in our extensive range that’ s right for you. Popis: Skoro nepoužívané,CDvubec,na dál.


Přípoj pro sluchátka, použití pro síťový i bateriový provoz (nejsou součástí balení). Vejde se na každý parapet a potřebuje jen málo místa.

Jeho zvláštní výhodou je možnost přepínání příjmu UKW ze sterea. Vaše rádio všude s vámi. Vyberte si skvělé hodinky nebo tašku s lunchboxem. Kombinuje mnoho multimediálních funkcí, jako je USB vstup, AM, FM a Micro SD.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky