úterý 4. září 2018

Trimovací nůž karlie

U nás se karlie nože nedají tak snadno sehnat. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Skladem v pondělí u vás. Jemný trimovací nůž pro trimování psů s jemnější srstí je vyroben z ocelového plechu (planžeta).


Hrubý neostrý trimovací nůž pro trimování psů s hrubší srstí je vyroben z ocelového plechu (planžeta). Rukojeť je potažena protiskluzovým plastem. Na zubové části čepele o délce milimetrů (měřeno mezi krajními zuby) je vybroušeno zubů. Tento trimovací nůž je určen pro práci pravou rukou.


Snadno odstraní odumřelé chlupy z vnitřní srsti většiny druhů plemen teriérů, přičemž nepoškodí hrubé pestíky. Ostré trimovací nože srst řežou (odřezávají chlupy) a proto jsou určeny především pro zkracování krycí srsti s cílem tvarování kontur postavy (dá se s nimi také opatrně odstraňovat odumřelá srst). Trimovací nůž má protiskluzovou rukojeť pro bezpečné použití. Nůž trimovací In Style jemné zuby Trixie Nůž trimovací In Style s velkými zuby Trixie.


Celoplastové robustní tělo trimovacího nože je na rukojeti opatřeno protiskluzovou úpravou. Na konci rukojeti je otvor pro zavěšení. Je účinnější než trimovací nůž.


Díky tomuto hrablu bude péče o línající srst rychlejší než kdy jindy. Návod k použití: Vezměte chomáček chlupů a držte je pevně mezi palcem a. Dánský trimovací nůž JEMNÝ- špičkový nástroj k trimování. Pro profesionály, začátečníky a top chovate.


Dodáváme pro levou i pravou ruku. Jedná se o německou společnost s více jak letou praxí. Udělejte si čas a projďete si naši. Pro práci levou rukou je k disposici pouze středně jemný neostrý trimovací nůž.


Opravdu efektivní péči o srst garantují tyto produkty od věhlasných výrobců. Pro denní péči o srst, předcházení jejímu zplstnatění a odstranění vypadlých chlupů jsou tyto produkty ideální. Dobrou péči o srst Vašeho pejska každý každý ocení, nejvíce však on sám! Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Odstranění odumřelé srsti docílíte pročesáním srsti jemnější stranou čepele směrem od hlavy k ocasu.


Při používání dvakrát týdně bude srst jemná a zdravá. Středně jemný neostrý trimovací nůž pro trimování psů s normální srstí. Pracovní čepel trimovacího nože z nerezové nástrojové švédské oceli je vsazena do jednodílné (není půlená) násady z tvrdého ušlechtilého dřeva. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Tento nůž má sešikmené zuby pod přesně žádaným úhlem společně se strženou hranou ostří a obroušenými špičkami, aby nepoškrábal kůži. K úpravě srsti jsou nezbytně nutné i kvalitní kartáče na psy a kočky, hřebeny, hrabla a trimovací nože. Kvalitní trimovací nůž musí správně padnout do ruky, aby nikde netlačil a nedřel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky