pondělí 24. září 2018

Stroj na bramborové spirály bazar

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vybírejte z inzerátů.


ZDE a uvidíte mé další inzeráty, nabízím větší množství vybavení do restaurací, vývařoven, jídelen, hotelů ceny jsou uvedeny bez D. Bramborové spirály , spiralizér, kráječ brambor. Vhodné na vlasy k ramenům i vlasy delší. Prodám nové natáčky magické spirály kusů.


Vlasy jen protáhnete natáčkou natáčka se smrští a máte hotové lokny natočené vlasy. Drží déle než normální natáčky vypadáte jak od holiče. Pri koupi bramborove spiraly a pojizdneho baru cena 1tis.


Prodam pojizdny vozik ( bramborove SPIRALY ) DVE VARNY NA PLYN STROJ NA brambory technicka. Duvod prodeje konec zivnosti. Nový, nepoužitý, ještě zaslídovaný.


Osobní předání v Havířově nebo po domluvě a platbě předem na účet možno zaslat poštou nebo dovézt osobně do cca km. Pro všechny milovníky jakkoliv připravených brambor máme úžasnou vychytávku. Díky tohoto vychytaného kráječe si budete moct připravit smažené bramborové spirály nebo lahodné plněné brambory. A jak si takovou spirálu doma udělat, vám hned řekneme.


Připravíte si syrový brambor a. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Specializovaný internetový eShop pro kino bary, občerstvení, bufety, bistra, restaurace, pro malé živnostníky ale i pro velké síťové provozovny. Možno použít jako škrabku na brambory nebo oloupat jablka nebo vytváří známé bramborové spirály.


Strukturální fólie na čokoládu Spirály je určena k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Můžete tak snadno zdobit obvody dortů, či čokoládu použít jako ozdobu moučníků, zákusků a pohárů. Díky strukturální fólii vytvoříte na čokoládě plastický dekorativní povrch v podobě spirálek. V ceně - krouhač na brambory, smažící pánev na PB,stánek atd.


Kompletní, dá se vše ihned použít. Náklady zpět za akcí. Kupujte výhodně a levně. Bazar online, inzerce zdarma. Nabídněte), Kráječ na bramborové spirály (650), Krajac zemiakove.


Manuální strojek na bramborové spirály pro domácnosti. Popis: Nabízíme k prodeji ruční strojek na výrobu bramborových spirál. Strojek je určen především pro použití v domácnostech. Ukaž inzerát na HyperInzerce. Spirálky jsou velmi oblíbené jak u dospělých tak u dětí.


Firma Cornico Popcorn Company s. Spirálový kráječ brambor Royal Catering RCKS-je zařízení, které umožňuje připravit bramborové občerstvení ve tvaru spirálky. Můžete na něm krájet také některé ovoce a zeleninu. Zařízení je určeno pro velké a malé gastro provozy a cateringové firmy.


Díky použití ušlechtilé oceli se výrobek vyznačuje. Dům a zahrada - Stroj na bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky