středa 26. září 2018

Drzak zubnich kartacku

Držáky na kartáčky jsou praktické z důvodu umístění více kartáčků do jednoho držáku. Při osychání se tak jednotlivé kartáčky nedotýkají, odkap vody probíhá do držáku, který lze poté snadno vyčistit. Dávkovač zubní pasty a držák kartáčků: Držák na kartáčky je běžná záležitost, ale držák s automatickým dávkovačem pasty? Praktický doplněk do koupelny.


Možná pro Vás i Vaše děti bude ranní hygiena hravější? S dávkovačem předejdete plýtváním zubní pasty! Kompaktní držák pro zubní kartáčky, vhodný do stísněných prosotru jako je karavan, obytné auto či loď. Dodavá se s nerezovými šroubky a kryty šroubků. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Elektrické zubní kartáčky mohou nahradit klasické zubní kartáčky. Výhodou je především fakt, že u klasických zubních kartáčků je nutné znát správnou techniku čištění pro opravdu efektivní výsledek, elektrické kartáčky díky kmitům štětin čistí zuby prakticky za vás. Držák zubních kartáčků si můžete s sebou vzít i na dovolenou, vaše kartáčky na zuby budou vždy hygienicky umístěné.


Specifikace držáku zubních kartáčků:. Nemůžete se při čištění mezizubních prostor dostat až k zadním zubům? Pak vám pomohou držáky Curaprox UHS na mezizubní kartáčky Curaprox. S nimi se zubního plaku zbavíte jedna dvě!


Držák pro zubní kartáčky a pastu s kelímkem. Mohlo by se Vám také líbit. Držák obsahuje dávkovač zubní pasty a kromě otvorů pro pět kartáčků a jednoho otvoru navíc je součástí také kelímek. Decentní série volně stojících doplňků Hombre přináší kompletní nabídku koupelnových doplňků v módní černé barvě. Díky doplnění bambusovým dřevem působí celá kolekce čistě a vkusně, vhodná zejména do pánsky laděné koupelny.


Nejlepší oscilační (sonické) a rotační kartáčky. Chcete mít jedinečnou koupelnu, kterou Vám budou Vaši hosté závidět? Vybavte ji jedinečnými doplňky, které nepřehlédnete. Jedním z těchto doplňků je tento zubní držák kartáčků. Zvýhodněná cena dopravy.


Za každý uskutečněný nákup získáváte kredity na další nákupy. Z tohoto držáku zubního kartáčku a pasty budou Vaše děti jistě nadšené. Zoubky si pak budou čistit s radostí. Držák je v roztomilém designu, máte možnost výběru ze šneka, žluté včelky a zelené včelky. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku.


Držák je vyroben z vysoce kvalitního ABS plastu a má inovativní systém neinvazivní montáže a demontáže ExpressLoc. Díky tomu můžete měnit polohu držáku bez zanechání stop na zdi. Potřebujete si předat klíče od domu či chaty, ale osobní schůzka vám z jistého důvodu nevychází?


Máme pro vás ideální řešení vašeho problému. Ceny za MJ (= za ks nebo sadu) jsou orientační a platí pro odběr celých balení. V případě odběru menšího množství může být účtován příplatek z ceny zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky