pátek 7. září 2018

Skleněné lahvičky s kapátkem

Toto kapátko je pouze pro 15ml verzi skleněné lahvičky a je kompatibilní s lahvičkou LEBKA 30ML. Prázdná lahvička určená pro míchání e-liquidů a bází. Cena je za jeden kus kapátka.


Sklo je známo, že je nejlepší s určitými e-liquidy, které mohou mít reakci s plastovým lahvemi. Láhvička skleněná s kapátkem - 30ml.

Tyto cookies jsou nezbytné pro fungování webových stránek a nemohou být v našich systémech vypnuty. Obvykle se nastavují pouze jako reakce na akce, které jste vynaložili, což představuje požadavek na služby, jako je nastavení předvolby ochrany osobních údajů, přihlášení nebo vyplňování formulářů. LAHVIČKY s korkovou zátkou 5cm 12ks. Tyto malé skleněné lahvičky s korkovým uzávěrem jsou skvělý doplněk na vaši svatební tabuli jako poděkování hostům za jejich účast na vaší svatbě nebo svatebního večírku.


Jsou i vhodné jako dekorace na různé tématické párty ve stylu Nature. Naplňte je příjemnou vůní. Díky svému tvaru má také ideální rozměry na cesty.


Nezabírá tolik místa a hodí se tak pro každou příležitost.

Obsahuje šroubovací uzávěr se skleněným kapátkem. Kapátko je vhodné pro plnění tanků a kapacích atomizérů. Víčko má na svém konci n. Green Sound lahvička s kapátkem a dětskou pojistkou 20ml 1ks. Vhodné jako náhrada za poškozenou lahvičku od e-liquidu nebo jako.


Hlavní výhodou skleněné lahvičky je její odolnost vůči agresivním kapalinám a aromatům. Mezi další výhody je možnost dlouhodobého zrání e-liquidu v této lahvičce bez jakéhokoliv rizika. Již se vám nestane, že budete ze svého liquidu cítit plast. TOMMEE TIPPEE Láhev C2N 2ml. Anatomický tvar láhve osnadňuje držení a krmení.


Díky sérii Closer to Nature je krmení z láhve výjimečně jednoduché. Plastové odměrné válce. VYUŽÍVEJTE PROSÍM POUZE NOVÉ STRÁNKY, ZDE NEJSOU INFORMACE AKTUALIZOVANÉ.


Skleněné lékovky a lahvičky s kapátkem. Lékovky, lahvičky plastové a skleněné jsou certifikovány a lze obalový materiál použít zejména pro farmacii, tekuté materiály, potravinové doplňky, zdravotnictví. Uzávěry víčka dávkovače a rozprašovače.


Doporučujeme pumpičku, pipeta může časem netěsnit díky kluzkému hrdlu lahvičky od oleje.

Prodávající nezaručuje kompatibilitu výrobku s dodávaným obalem. Kupující má možnost vždy před nákupem vyzkoušet vzorek a zajistit tak kompatibilitu svého produktu s obalem. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Popis: Prémiový liquid Craftev luxusní skleněné lahvičce s kapátkem.


Nový typ úzké prázdné lahvičky pro vaše namíchané e-liquidy. Výška lahvičky 1mm, šíře hrdla mm. Do skleněné lahvičky dejte hrst sušených růžových poupat.


PE lahvička s kapací vložkou ml, čirá. Lahvička s kapátkem , AR sklo, hnědá, 1ml. Fantasyobchod Pouzdro na lahvičky malé. Jednoduché černé kožené pouzdro na dva flakónky, ideální doplněk pro postavu alchymisty, léčitele nebo třebas hraničáře. Pouzdro je opatřené dvěma poutky pro zavěšení na opasek.


Tento důmyslný lapač v podobě skleněné lahvičky vám od otravného hmyzu pomůže a navíc bude také krásnou dekorací zahrady - zavěšený na stromě, plotě nebo háčku bude vypadat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky