pátek 30. srpna 2019

Lis na česnek tefal

Lis na česnek TEFAL COMFORT představuje ideálního kuchyňského pomocníka do každé domácnosti. Tento kvalitní lis má nástavec s ABS pro účinnější nadrcení česneku a větší efektivitu při vaření. Praktická vyjímatelná vložka, která je součástí tohoto lisu, umožňuje snadné čištění. Materiály jsou zdravotně nezávadné bez bisfenolu.


Nadčasový lis na česnek Tefal Ingenio je skvělým pomocníkem do každé kuchyně. Společnost Tefal klade důraz na dlouhou životnost a vysokou kvalitu svých produktů.

Ergonomické protiskluzové držadlo poskytuje pohodlné uchopení. Vysoce kvalitní kuchyňské náčiní je odolné vůči teplu je ideální pro každodenní použití. Lze mýt v myčce nádobí. Různé druhy lisu na česnek. Pokud je česnek celý, i kdybyste ho rozžvýkali, léčivé látky se z něj uvolní jen v omezené míře.


Proto je lepší ho nejdříve řádně naporcovat pomocí lisu na česnek. Je možné ho i nadrobno nakrájet, ale zde hrozí, že vám ujede ruka a může dojít ke zranění. Hodnocení produktu:. VÍKENDOMÁNIE: Sleva na všechny produkty značky Tefal po zádání kódu TECZ(platí od 25. 4. do 28.


4. nebo vyprodání zásob)!

Lisy na česnek skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Tefal , Banquet a dalších.


Lis je vybaven nástavcem z ABS pro ještě účinnější nadrcení a větší efektivitu. Lis má robustní a pevnou rukojeť a je odolná proti kyselinám, zabarvení i korozi. Pokud vás zajímají spíše nejlepší lisy na česnek z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie lisy na česnek recenze a testy. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Vynikající pro rychlé lisování česneku bez použití síly, česnek vkládejte do lisovací komory bočním otvorem, utahováním rukojeti stroužky lehce prolisujete.


Neobsahují olovo, kadmium, PFOA (kyselina „perfluoro-octaonic acid“), BPA (bisfenol A) ani ftaláty. Autorizovaný servis značek. Praxe v oboru již od začátku 90. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nejen sůl je v kuchyni považována za poklad nad zlato.


Chcete vedieť, či je cena 4. Směle jí totiž konkuruje česnek. Lis na cesnak TEFAL COMFORT predstavuje ideálneho kuchynského pomocníka do každej domácnosti.

Tento kvalitný lis má nadstavec s ABS pre účinnejšie nadrvenie cesnaku a väčšiu efektivitu pri varení. Praktická vyberateľná vložka, ktorá je súčasťou tohto lisu, umožňuje jednoduché čistenie. Lisovacia vložka je vyberateľná, pre jednoduché čistenie. Do lisu sa vojde viac strúčikov cesnaku a silikón umožní kvalitnejšie lisovanie.


Spoločnosť Tefal kladie dôraz na dlhú životnosť a vysokú kvalitu svojich produktov. Preto sú aj pri tomtonbsp;lisenbsp;využité najkvalitnejšie materiály.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky