pátek 30. srpna 2019

Masážní podložka do vany

Masážní podložka do vany velká. Nohy je možné umýt i ve stoje. Také sníte o tom, mít doma vlastní vířivku? Tento sen se může velmi snadno a rychle splnit, jelikož tato řešení přináší masážní podložka do vany.


Ta je vhodné právě pro umístění do jakékoliv běžné vany , kdy tak z běžné koupele dokáže. Díky masážní podložce můžete proměnit každou vanu ve vířivku.

V teplé koupeli dochází k snazšímu uvolnění svalů, které můžete promasírovat pomocí bublinkové masáže. Podložku do vany tak jistě ocení nejen sportovci. Některé modely mají navíc i zásobník na aromatické oleje, což. Perličková hydromasáž v kombinaci s teplou vodou uvolňuje svaly a klouby , odstraňuje únavu a stres, podporuje krevní oběh a přináší příjemný relax po náročném dni.


Perličkové – tento systém využívá proudění vzduchu, který je do vany vháněn přes trysky umístěné na dně. Přenosná masážní perličková podložka Lanaform Aqua Relax poskytuje pocit uvolnění díky vodní masáži těla. A to vše za pouhých několik málo minut v domácím prostředí.


Relaxační perličková podložka do vany , jejíž součástí je dálkové ovládání.

Má funkci automatického vypnutí po minutách. Její předností je možnost použití aromatických olejů. PR-C05 má dva vestavěné vibrační motory na bocích přístroje zabezpečující relaxaci. Relaxační bublinkovou lázeň, s kterou dosáhnete příjemného uvolnění svalů, nebo vytvoříte radostný zážitek z koupání pro Vaše děti.


Podložka do vany Relax Máte-li rádi koupání nebo sprchování a bojíte se uklouznutí, pomůže Vám naše podložka do vany. Hydromasážní vany jsou dodávány vč. Vana vložka zabraňuje uklouznutí v koupelně Velikost přibližně x cm.


S těmito rozměry vložka dokonale zapadá do standardních van. Rohož je vyrobena z průhledného PVC. Vany do kufru - vám poradí, jak vybírat Vany do kufru. Má blahodárný vliv na psychiku, podporuje krevní oběh. Chůzí po velmi praktické kamínkové podložce GOGO si můžete navodit atmosféru a pocit zdraví prospěšné bosé procházky po oblázkovém mořské pláži.


Umožní vám relaxovat po dlouhém, někdy těžkém dni. Stejně tak ji oceníte po těžkém úrazu a při nutných rehabilitacích. Naše vany se vyznačují především svým původem. Jsou vyráběny takovými výrobci jako: Excel, Santech či Arttec.


Nabízíme jak vany v klasických tvarech a velikostech, tak i asymetrické nebo.

Výtečný pomocník jak pro starší lidi, tak i pouze jako designový (příp. masážní ) doplněk koupelny. Na spodní straně jsou umístěny malé přísavky, díky kterým drží pevně na svém místě. Horní strana opatřena kolečky s jemnými výstupky pro příjemnou masáž.


Protiskluzová masážní podložka je nepostradatelným doplňkem do každé koupelny. Podložka zabrání uklouznutí ve vaně či sprše, lze ji zároveň využít jako předložku před vanu či sprchu. Podložka obsahuje různé masážní prvky, které zprostředkují velmi příjemnou masáž. Kvalitní praktická protiskluzová masážní podložka do nebo vany.


Neklouzavá a plísním odolná podložka do sprchového koutu s vanilkovým aroma. Z hygienických důvodů je vhodné podložku po použití zavěsit na suché místo. Tyto masážní podložky do vany umožňují maximálně příjemnou bodovou masáž při koupání nebo sprchování. Dají se snadno připevnit: stačí připevnit přísavku na libovolné místo ve vaně a blahodárná masáž může začít.


Podložky lze připevnit i na hladký povrch mimo mokrou zónu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky