čtvrtek 8. srpna 2019

Trouba mora nastavení času

Na číselníku se vypíše teplota v troubě. Trouba se automaticky vypne a nastavená teplota se vyma˜e! Trouba Amica je spojením výjimečné snadnosti obsluhy a skvělé účinnosti. Po uplynutí asi vteřin po nastavení času se nová data uloží. Vestavná trouba Mora VT 5MX je vybavena speciálním programem na.


Je-li elektrická trouba v provozu, nenechávejte dvířka skříněk nad spotřebičem otevřená. Aktivuje se stiskem tlačítka. Nejdelší možné nastavení je hodin. Po jedné minutě se zvukový signál vypne automaticky.


Minutka je určena pouze pro sledování času pečení, po uplynutí nastaveného času se trouba nevypne. Hodiny budou nyní čekat do doby, než bude trouba automaticky spuštěna – symboly (1) a (2) svítí. Trouba nefunguje - nehřeje, nepeče, nejde zapnout, spustit?


Pravděpodobně došlo k přerušení dodávky elektrické energie, nebo byl spotřebič odpojen ze zásuvky. Tímto došlo k vynulování času na displeji a je potřeba ho znovu nastavit. Po třech sekundách se nastavení uloží. Při otočení kolečka dál doprava nebo doleva se nastavení mění rychleji. Pokud během příštích tří sekund nestisknete žádné tlačítko, bude nastavení automaticky uloženo.


ZMĚNA NASTAVENÍ HODIN Nastavení hodin můžete změnit pokud nemáte aktivovaný časovač. Chcete-li nastavit aktuální čas (hodiny), stiskněte několikrát tlačítko CLOCK (Hodiny) a vyberte symbol. Bílá multifunkční vestavná trouba Mora VT 4BW s elektronickými programovacími hodinami a dotykovým ovládáním IconLed. Trouba je vybavena horkovzdušnou funkcí, výsuvnými knoflíky a SilverMatte mimořádně odolným vnitřním smaltovaným povrchem.


Trouba mora nastavení času

Odnímatelné skleněné dveře pro snadn. Naprostou samozřejmostí je možnost nastavení aktuálního času. Multifunkční trouba si pro vás připravila celkem osm různých programů.


Od klasického pečení, až po horkovzdušné pečení, což je funkce umožňující pečení ve více vrstvách najednou, nebo pečení více druhů pokrmů. Výhodou je, že během pečení nedochází k vzájemnému prolínání chutí. Vynikne například programem Eco Clean, který je založený a efektivním ekologické čištění.


Trouba mora nastavení času

Trouba zaujme také nerezovým designem s úpravou proti otiskům prstů. Vestavná multifunkční trouba VT 5AB v černém provedení s praktickými zamačkávacími knoflíky, kdy vysunutím knoflíků jednoduše nastavíte požadovaný program pečení a teplotu nebo je můžete plně zasunout pro dokonalé vyčištění předního panelu. Nemám absolutní tušení, jak se na tom to výrobku nastavuje čas, jelikož chybí zásadní info a podrobný popis nastavování. Ať zkouším co zkouším, k nastavení času mě trouba nehodlá jaksi pustit.


Mohl bych se tedy zeptat, zda nějaký zasvěcený profesionál tuší, jak se u tohoto hlavolamu, nastavují. Celý proces zachycuje video, které najdete nad tímto textem. Oblíbenými funkcemi této trouby je nastavení času pečení, odložený start pečení.


Trouba mora nastavení času

Právem získal tento spotřebič prestižní mezinárodní ocenění Design IF awards. Trouba je skvělá ,rychle je nahřátá a má funkci časového autostop pečení ,objem je taky vynikající. Velká výhoda je že výrobce dává k troubě dva pekáče jeden mělký a jeden hluboký.


Trouba disponuje automatickým odvětráváním zbytkového tepla z trouby. A teď to hlavní DĚTSKÁ POJISTKA nevím v jakém smyslu firma BEKO chápe tento význam a určení funkčnosti. Nerezová multifunkční vestavná trouba Mora VT 4BX s elektronickými programovacími hodinami a dotykovým ovládáním IconLed.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky