pátek 23. srpna 2019

Stanové plátno bavlna

Látku lze využít na šaty, šátky, roušky a další. Bavlněná plátna se nejvíce používají ke zhotovení letních šatů, kalhot, košil, sukní, ale také jsou velmi oblíbeným dekoračním materiálem. Bavlněné plátno - pevná, odolná a savá látka, která je zároveň lehká, vzdušná a prodyšná.


Nabízíme především plátna ze 1 bavlny. Bavlna je přírodní vlákno získávané z bavlníku rostoucího v subtropickém pásmu, ze kterého lze vyrábět nejrůznější tkaniny. Stanové plátno oranžové s hydrofobní úpravou,šíře 145cm. Vážení zákazníci, vzhledem k velkému počtu příchozích objednávek je aktuální termín expedice vaší objednávky - prac. Dobry den Strasne rada by som vas poprosila o vzorky ake mate asi by som stanovinu skratka potrebujem to na lod na zavesy na spodok lebo na vrch ide este latka aby neprepustilo svetlo je to take nieco ako platko s obrusovinou ani sama neviem ako vam to napisat ale keby ste boli taky zlaty poslali vzorky.


Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. Do hodnotenia prosím píšte informácie, ktoré sú užitočné najmä pre ostatných zákazníkov. Přírodní plachtovinu, známou pod názvem celtovina nebo stanovina, používáme k zakázkové výrobě plachet a plachtových přístřešků. Vďaka hydrofóbna úprave = vodeodolnosť, látku chráni pred nepriaznivým počasím. Bavlněné látky můžete v našem e-shopu vybírat z širokého sortimentu v pohodlí vašeho domova.


Stanové plátno bavlna

Kvalitní přírodní tkaniny tvoří minimálně z přírodní materiály. Nechajte sa inšpirovať nápadmi tímu domlátok. Táto ochrana spôsobí, že suché nečistoty sa na látke neudržia a vlhké nepreniknú do jej štruktúry.


Prezrite si návody na rôzne výrobky z látok, či už užitočných alebo pre potešenie, stiahnite si strihy alebo sa len tak potešte pohľadom. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. UPOZORNĚNÍ: Nepřijímáme nové objednávky.


Stanové plátno bavlna

Zadané objednávky postupně vyřizujeme. Prosíme o Vaši trpělivost. Bavlnená plátna sa najviac používajú na zhotovenie letných šiat, nohavíc, košieľ, sukní, ale tiež sú veľmi obľúbeným dekoračným materiálom. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Bavlnené plátno - pevná, odolná a savá látka, ktorá je zároveň ľahká, vzdušná a priedušná.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Metráže, které byly vyrobeny v České republice.


Stanové plátno bavlna

Jedná se o stanové plátno , organtýn, len, vlnu nejčastěji v šířích 1nebo 1cm. Bavlněná plátna se hodí na šití textilních doplňků a dekorací do bytu (povlečení, polštářky, slabší závěsy, ubrusy, prostírání, podtácky, podsedáky, sedací vaky, textilní boxy i obrázky na zeď). V této kategorii prodáváme metráže ( stanové plátno , ovčí vlna, organtýn), polotovary z organtýnu a košiloviny.


Plátno bavlna x polyester š. Vítam vás s mojom obchodíku. Ponúkam vám rôzne materiály na tvorenie. Budem veľmi rada ak sa vám niečo z mojej ponuky bude páčiť a následne bude z toho vytvorený krásny kúsok.


Stanové plátno bavlna

Prajem krásne nakupovanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky