středa 21. srpna 2019

Lg parní pračka

Představujeme parní pračky LG s technologií parního praní napomáhající v boji proti alergenům. Technologie parního praní LG představuje efektivnější praní. Pára přirozeně uvolňuje vlákna, čímž umožní pracímu prostředku proniknout do hloubky a odstranit i odolné skvrny a lépe odstraňuje zbytky pracího prášku. Skvělý pomocník v boji proti alergenům díky unikátní funkci parního praní.


Optimální řešení všude tam, kam se nevejdou. Prodám pračku lg - parní pračka LG na 8kg náplně, černá edice - black.

Parní praní představuje efektivnější praní. Chytrá pračka LG F72J5HY3Wnbsp;s úzkým designem disponuje pokročilými technologiemi, které zaručujínbsp;vynikající výsledky praní a profesionální péči o veškeré textilie a tkaniny. Díky kapacitě kg je vhodná do středně velkých domácností. Získáte tak skvělého pomocníka v boji proti alergenům, to vše navíc v atraktivním balení od LG. Mezi ně mimo jiné patří parní praní či možnost přidání prádla během pracího cyklu.


Chytrá pračka LG F4TURBO9S s předním plněním disponuje pokročilými technologiemi, které zaručují vynikající výsledky praní a profesionální péči o veškeré textilie a tkaniny. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Je vybavena špičkovým tichým Direct Drive invertorovým motorem, programy, přídavnými funkcemi a dalšími pracími cykly, které si můžete stáhnout přes WiFi.


Jsou schopny odstranit až 9 alergenů.

A protože LG vždy přináší nějaké inovace, můžete třeba díky technologii Smart ThinQ zapnout pračku na dálku ze svého chytrého telefonu. Rychlejší praní – pračka s párou vypere prádlo přibližně o třetinu rychleji než běžné pračky. Snazší žehlení – díky speciálnímu programu Refresh vypere parní pračka prádlo tak, aby šlo lépe žehlit.


Inverter Direct Drive motor s přímým připojením k bubnu, který pohání naše pračky, je super spolehlivý a skutečně tichý. Pračka LG F72J5HY3W, parní. Víme, že je jedním z nejlepších motorů praček na trhu, což je důvodem, proč na všechny naše pračky poskytujeme standardní desetiletou záruku na motor a jeho součásti.


Díky pračce se sušičkou od LG nemusíte kupovat samostatnou sušičku, ale zároveň dosáhnete zářivě čistého a suchého prádla. Díky dotykovému displeji se pračka velmi snadno ovládá. Předem plněná automatická pračka LG F4WV910Pnabízí kapacitu pro 1kg prádla, je tedy dostačující i pro početnější rodinu. LG F4DV709Hnabídne mimo standardních programů i další ke stažení přes WiFi. S prémiovou DATART dopravou odvezeme a zrecyklujeme váš starý spotřebič a nová parní pračka LG s nejšetrnější péči o prádlo se už postará o vše ostatní.


Umožnují rychlejší praní při zachování stejného výkonu ale zárověň šetří energii i vodu. Revoluční parní pračka LG je svojí technologií a svými funkcemi skutečně revoluční. Mě osobně se nejvíce líbí Program pro alergiky, který používá páru, která dezinfikuje, a účinně zbavuje oděvy alergenů, ale zároveň je šetrná k oblečení.


Pro mě, co by alergičku, je tohle funkce k nezaplacení. Smart předem plněná parní pračka LG F4WN509Sv bílé barvě má kapacitu bubnu pro praní kg prádla. Ovládat je ji možné dálku prostřednictvím mobilního zařízení s příslušnou aplikací Smart ThinQ připojeného k Wi-Fi. Ahoj holky nemáte nějaká zkušenost s parní pračkou?


Budeme kupovat novou pračku a byla nám nabídnuta parní pračka LG na 8kg prádla s různými vychytávkami.

K chytré parní pračce je možné připojit kompatibilní mini pračku LG F28K5XN kterou je třeba zakoupit zvlášť a využít tak technologii TwinWash pro praní dávek prádla najednou. Díky možnosti prát dvě dávky prádla najednou ušetříte nejen čas ale i energii. Nemusíte tak čekat dokud hlavní pračka dopere.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky