pondělí 12. srpna 2019

Rybička nůž

Rybička je typ kapesního zavíracího nože, určeného také pro děti. Autor původního návrhu nože ve tvaru rybičky zatím není znám. Prokazatelně se však tento nůž vyrábí již více než sto let v Mikulášovicích.


Rybička nůž

Vítejte na e-shopu Česká rybička. Kapesní zavírací nůž rybička je ideálním dárkem pro každého. V naší nabídce naleznete spoustu variant tohoto neobyčejného českého nožíku. První nůž ve tvaru Rybičky vzniknul již před sto lety a jeho dřevěné střenky postupně nahradily střenky plechové.


Současné střenky jsou odlity ze zinkové slitiny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Mikov Rybička od Kč - Heureka.


Rybička nůž

Malý kovový zavírací nožík ve tvaru rybičky, ideální na kl. Veškeré informace o produktu. Zajímá Vás nožířská historie ? Pak by Vás mohlo zaujmout nejen toto video pojednávající o legendárním nožíku RYBIČKA jako regionálním produkru, ale i článek Nůž rybička se. Nůž rybička a jeden ze symbolů naší země - převážně si ji všichni spojujeme s dětskými léty - je to jeden z mála výrobků světa jenž dokázal oslovit ( a stále oslovuje) generace lidí, beze změny tvaru již několik desítek let (odhadem již 100let) - rybička je nostalgická záležitost, u které máte záruku že. Legenda mezi zavíracími noži je nůž rybička , kterou vlastnil snad každý z nás.


Mým prvním zavíracím nožem byla před desítkami let právě rybička. Z kluků ji měl téměř každý, byla levná, tvarově hezká a dobře se s ní řezalo. Vícečepelové nože s přídavnou výbavou přišly až v pozdějších letech, na švýcarský armádní jsem si musel počkat hodně dlouho. Ale rybička mi učarovala.


Pořiďte si tento legendární nožík i vy, tentokrát s vaším vlastním nápisem na čepeli. Na nůž si můžete nechat vygravírovat věnování, datum výročí, iniciály či jakýkoliv jiný text. Pracovní nože) Hodnocení produktu: 1 ().


Převážně si ji všichni spojujeme s dětskými léty. Nepostradatelný nůž pro malé kluky, ať už jim je let, nebo 50. Nože Rybička si pamatuje snad každý kluk ze svého dětství.


Army a outdoor shop Armed je nabízí také. Popis: Nůž rybička je snad nejtradičnější kapesní zavírací nůž u nás oblíbený zejména mezi kluky a jejich tatínky :-). Nůž byl původně vyráběn z uhlíkové oceli, ale často se rozpadal a rezavěl, dnes je však čepel vyráběna z nerezové oceli a střenky ze zinkové slitiny. Nůž je neobvyklý svým tvarem zvířete. Je to jeden z mála výrobků světa, jenž dokázal oslovit.


Zdobená rybička stříbrná AKCE. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Jedná se o velmi praktické pomocníky.


Rybička nůž

Využití snadno nachází v běžném životě. Používání je snadné, bezpečnost zvyšuje pojistka. Tento typ nožů je vyráběn v několika různých provedeních. Na první pohled zaujmou různé designy a materiály rukojetí.


Proto neváhejte a vyberte si kapesní zavírací nůž , který vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky