úterý 27. srpna 2019

Tlakový hrnec banquet allegro 5l návod

Tlakový hrnec Pentola je vhodný na všechny typy var. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Víko tlakového hrnce obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanesení pracovního ventilu, což činí hrnec maximálně bezpečný!


Asi třikrát použitý tlakový hrnec BANQUET Festosa 5l přestal těsnit. Těsnění je jakoby o něco větší a již při malém natlakování hrnce dojde k deformaci těsně. Veškeré informace o produktu.

Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde. Vyhledávání tlakovy hrnec banquet. Cena (Kč) Od: Do: Zboží. Kvalitní tlakový hrnec Allegro s objemem l se stane pro vás nepostradatelným pomocníkem. Otevírá se pomocí bezpečného a praktického pákového uzávěru.


Hrnec má nerezové uši a poklici. Lze použít na sklokeramické i. Je vhodný na všetky typy varných dosiek vrátane indukčnej.

Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně. Nerezový tlakový hrnec 5L s pákovým uzávěrem. Levný a přesto velmi bezpečný tlakový hrnec Banquet 5l je ideální pomocník do domácnosti.


Má kvalitní silné dno, díky kterému ho můžete použít na všechny typy varných desek včetně indukce. Extrémně snadná manipulace díky novému patentovanému sytému otevírání a zavírání pouze pomocí jedné ruky vám usnadní práci v kuchyni a udělá z vaření zábavu. Parametry: Obje l Průměr: 2c elektromarket.


Prohlédněte si aktuální katalogy a banquet allegro , tlakový hrnec 5l v akci globus od 6. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Vyniká svým silným sendvičovým dnem, odolným materiálem a tloušťkou. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Víko obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanešení pracovního ventilu, což činí hrnec max. Skladem 7Kč 6Kč Koupit -. Ušetřete čas a energii s tlakovým hrncem, nejenže Vaše pokrmy jsou díky němu zdravé, ale i chuťově. Dál už hledat nemusíte!


Tento tlakový hrnec je opatřen pákovým uzávěrem a silným dnem, lze jej tedy používat na vech typech varných desek včetně indukčních.

Vaření v tlakovém hrnci zkracuje dobu vaření pokrmů a tím šetří energii. Výprodej Výprodej VÁNOCE Děti, Muži, Vánoční dekorace,. Kuchyně Dřezové baterie, Dřezy, Odpadkové koše a sortery,.


Detail produktu Do obchodu. Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky