čtvrtek 22. srpna 2019

Termotaška velká

Termotaška velká

Na hornej strane termotašky je okienko na zips pre rýchly a jednoduchý prístup do termotašky. Stylová velká termotaška s proužkovým vzorem, praktickým nastavitelným popruhem a dvěma uchy je úžasná pro uchování chlazené zeleniny a ovoce, dezertů, salátů a podobně. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Thermos Cool - termotaška.


Termotaška velká

Pokrmy uzavreté v termotaške si udržia dlhšie svoju teplotu - termotaška je navrhnutá na udržiavanie teplých i studených pokrmov. Ak chcete udržať obsah komory dlhšie chladný, odporúčame použitie chladiacich náplní. Do tašky sbalte to nejnutnější a hlavně nezapomeňte na svačinu.


S tropickými motivy bude i cesta k babičce objevováním neznámých dálek jako z výpravných románů. Rex London je expertem na funkční výbavu v. Taška má jednu velkou chladící komoru a jednu menší přední kapsičku na zip z čelní strany. Velká plážová termotaška Polar Gear. Vyrobena z nepromokavého, omyvatelného materiálu.


Tato taška umožňuje několik variací k použití. Obsahuje dvě kapsy s uchy po bocích, každá z nich je navržena tak, aby se do ní vlezlo osm pladtových dóz. Eshop nabízí tašky na pizzu, tašky na obědové boxy, tašky na polévky, batohy na pizzu, batohy na obědové boxy a batohy na nápoje, jak horké, tak studené.


Jutová termotaška - velká. Tuto termo tašku využijete na každodenní nákupy, ale je vhodná také na pikniky, na zahradu, na chatu či chalupu. Pohodlí při nákupech zajišťuje popruh přes rameno nebo uši do ruky. Také prodáváme i termobatoh a chladící box Jamie Oliver.


Detail produktu Do obchodu. Nejoblíbenější Kategorie. Kuchyň Pro děti Elektronika. Zhlédněte velká termotaška na stránce mpromotion.


Nabízíme různé reklamní předměty pro vás na míru. Vyberte si produkty a nechajte si udělat vlastní logo na předměty. Tašky jsou ideální na pláž pro chlazení pití, svačiny, apod. Zabalit do ní můžete vše, co by mělo zůstat studené – vodu, občerstvení, ovoce. Termo taška na rozvoz pizzy.


Termotaška velká

KVALITA Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality. VÝHODY A TECHNOLOGIE Taška je poměrně velká , umožní zabalit do. Vnější materiál je vysoce odolný polyester, vnitřní materiál. Chladiace tašky a boxy.


Tato svačinová termotaška v retro stylu staré školy je vybavena izolačním prostorným hlavním prostorem s rolovacím horním víkem a může pojmout až plechovek. Vyrobeno z laminovaného netkaného polypropylenu 1g. Laminovaný netkaný polypropylen 1gsm.


Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Německá firma Reisenthel nabízí široký sortiment nejrůznějšího zboží – od nákupních košíků, tašek a kabelek přes batohy, tašky, brašny na notebook až po kosmetické taštičky, pláštěnky či doplňky do domácnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky