pondělí 19. srpna 2019

Tesnici lista k pracovni desce

Těsnící kuchyňske lišty na pracovní desky neslouží pouze pro ochranu přechodu před vodou a nečistotami, ale jsou také estetickým prvkem. Těsnící lišta Lk pracovní desce bílá, černá, nerez a hliník. Rozměry: výška 1mm, šířka 1mm (dle nákresu), délka metry. Materiál: pohledová strana kov, zadní plast. Způsob montáže: 1) Přivrtání - vycvakne se dekorační část a spodní část lišty se přivrtá k pracovní desce , následně se dekorační část nacvakne zpět.


Lepení - lišty se mohou lepit na očištěný povrch lepidlem např. Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců. V katalogu nemáme podrobnější informace o tesnici lista k pracovni desce. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


K pracovní desce na kuchyňské lince nezbytně patří také těsnící lišta. Ta zabraňuje zatékání vody a zapadávání nečistot za pracovní desku. Také vyrovnává drobné nerovnosti zdi. Nabízíme Vám těsnící lišty ve velkém množství dekorů.


Tesnici lista k pracovni desce

Ke každé naší pracovní desce najdete vhodnou těsnící lištu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kuchyňské pracovní desky vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Tesnici lista k pracovni desce

Základní, jednoduchý a funkční těsnicí profil najde využití nejen mezi kuchyňskou pracovní deskou a zadní stěnou. Případně je možné lišty nakrátit, aby se vešly do délky 20 nebo 240cm. Tento požadavek lze zadat do poznámky objednávky. Detailní popis produktu.


Těsnící hliníková lišta pro umístění mezi pracovní desku a obložení za pracovní deskou. Lišta zabraňuje zatékání vody. V naší nabídce najdete několik barevných provedení které elegantně splynou s pracovní deskou. Kuchyňská těsnící lišta pro utěsnění mezery mezi pracovní deskou a zdí. Vzhled je imitace hliníku.


Tesnici lista k pracovni desce

Nadstandartní servis a široká a přehledná nabídka zboží. Pro výrobu kuchyně a nábytku na míru potřebujete také lišty na pracovní desky v eloxovaném hliníku pro spojování a zakončení pracovních desek od dodavatelů jako jsou Duropal, Egger a Kronospan. Její tvar a uspůsobení zabraňuje tomu, aby voda zatékala za pracovní desku a také, aby za ni zapadávaly zbytky jídla a jiné nečistoty. Těsnicí lišta k pracovní desce hygienických sestav do ordinace.


Instalace: Po přiložení do spoje pracovní desky a svíslé stěny se přichytí vruty v určených místech. Podobné fráze na Sleviste. Přechodová (prodlužovací) lišta slouží k plynulému spojení desek ve stejném směru, rohová.


Pracovní desky koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky