pondělí 19. srpna 2019

Philco pl 151 návod

Příjemná je i spotřeba energie, kW za hodinu. S programem rychlé ekonomické praní dokáže se sníženým časem praní a se sníženou spotřebou. Vlastnosti PL 1F posunout nahoru ˄ Předem plněná pračka PL151F do které se díky pohodlnému otvírání dvířek snadněji dávají velká ložní prádla nebo osušky, se stane snadněji obsluhovatelnou. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče.


Vyrovnání pračky Pračku nestavte na koberce ani podobné povrchy. Príjemná je aj spotreba energie kW za hodinu.

S programom rýchle ekonomické pranie dokáže so zníženým časom prania a so zníženou spotrebou. Philco PL 1F – český návod. Vlastnosti PL 1F posunúť hore ˄ Spredu plnená práčka PL151F, do ktorej sa vďaka pohodlnému otváraniu dvierok ľahšie dávajú veľké posteľné bielizne alebo osušky, sa stane ľahšie obsluhovateľné.


U tohoto modelu můžete využít až programů. Page Dear customer, Thank you for buying a PHILCO brand product. Energy use is also an agreeable kW per hour. Sklokeramická varná deska Zobrazit manuál PHS 6FP.


PHILCO PL 1M – český návod Předtím, než uvedete pračku PHILCO PL 1M do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. PHILCO PL 1M obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Do výbavy pračky patří i dětská pojistka, která zabrání náhodnému otevření pračky ještě před ukončením programu. Manuál najdete níže a můžete si ho rovněž zdarma stáhnout ve formátu PDF. Rovněž máte k dispozici často kladené otázky, hodnocení výrobku a recenze uživatelů, které vám umožní používat výrobek optimálně. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Návod na vyrobenie vlastného rúška nájdete tu. Zvládnite všetko s prehľadom na našej špeciálnej stránke Pre krízové obdobie sme vytvorili špeciálnu stránku, na ktorej nájdete užitočné tipy na produkty, ktoré by sa vám doma pri karanténe mohli hodiť. Pred inštaláciou alebo používaním spotrebiča si MUSÍTE pozorne prečítať všetky bezpečnostné inštrukcie i návod. Každý den, zde naleznete spoustu nových návodů ke všem druhům produktů.


Práčka ovláda programov vrátane programu na hygienické pranie 30°C, je vybavená systémom sprchovanie bielizne Twin jet a má detský zámok. Předností této automatické pračky je 10letá záruka na topení, technologie AquaBall, díky které pračka využije téměř 1 nadávkovaného pracího prostředku a uspoří tak nemalé finanční prostředky. Perte efektivně pomocí programu rychlého praní a skoncujte se špínou již za minut.


I intenzivně zašpiněné věci po sportovním tréninku se rázem změní na dokonale. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Pračka má velmi jednoduché ovládání v češtině.


Práčka má veľmi jednoduché ovládanie v češtine. Uschovejte jej pro pozdější použití. Předejte jej případnému dalšímu majiteli tohoto spotřebiče.


Ideální do malých koupelen díky hloubce cm.

Funkce odloženého startu, dětská pojistka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky