pondělí 19. srpna 2019

Lg wd 10390 ndk

Internet Explorer (IEalebo vyšší). Voľne stojaca automatická pračka – biela s chrómovými dvierkami a kapacitou kg bielizne. Práčka je vybavená novým motorom Direct Drive s priamym pohonom, ktorý zaručuje väčšiu stabilitu, minimálne vibrácie a menšiu hlučnosť. LED displej informuje o zvolenom programe, teplote prania, dĺžke prania,. Medzi hlavné výhody práčky patrí sada programov nazvaná Mama care – trojica programov materskej starostlivosti v sebe zahŕňa programy ako sú Detská starostlivosti, Vyváranie a Bio starostlivosti.


Tieto programy sú vhodné pre rodiny s deťmi aj starostlivé mamičky.

Baby care pro dětské či často prané prádlo, které vyžaduje maximální péči a šetrnost. SERVICE MANUAL READ THIS MANUAL CAREFULLY TO DIAGNOSE TROUBLE CORRECTLY BEFORE OFFERING SERVIC. Už nikdy se neperte se svou pračkou! W filmie demontaż silnika i pomiar uzwojeń stojana. This feature is not available right now.


Please try again later. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Topné rohože AEG, podlahové topení AEG Využijte výhodné nabídky na topné rohože AEG za výprodejové ceny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Nepoužívejte žádné prodlužovací kabely nebo rozdvojky. Volně stojící automatická pračka – bílá s chromovými dvířky a kapacitou kg prádla.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce.


Rádi Vám pomůžeme s výběrem spotřebiče, nádobí nebo jinéh. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


MIMOŘÁDNĚ TICHÁ PRAČKA LG s Direct Drive motorem, který je připevněn přímo ke středu bubnu. Celý systém je tak dale. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


BIO program nebo třicetiminutový program – rychlé praní 30°. Ministerstvo vnitra ČR nabízí k prodeji tovar zajištěný v trestním řízení.

Pračka je vybavena senzorem proti přetečení (přepěnění), který neustále hlídá výšku hladiny prací lázně. Pozorně si aukci přečtěte. Včetně návodu v češtině.


Možnost dopravy do 30km či zaslání ZDARMA kurýrem po celé ČR! Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky