čtvrtek 29. srpna 2019

Tyčový mixér sencor recenze

Tyčový mixer značky Sencor se mezi zákazníky těší velké oblibě. Jeho motor má výkon 8W, což je slušná hodnota. Rychlost se nastavuje otočným ovladačem v horní části, na výběr je rychlostních stupňů. Má slušný příkon a vysoký počet otáček za minutu. Díky tomu dokáže rozmixovat i tvrdé suroviny jako je le kořenová zelenina nebo ořechy.


Zvládá rychlou přípravu lahodné krémové polévky nebo omáčky, mixování dětské stravy i šlehání a sekání. S výkonnými motory a ostrými noži s titanovou úpravou patří Sencor ke špičce. Proč zvolit tyčový mixér namísto klasického?


Hlavní výhodou tyčových mixérů je přenositelnost a skladnost. Samotný mixovací nástavec je mohutný, vyrobený z nerezové oceli, zvládne tedy mixovat i horké pokrmy, což oceníte zejména při přípravě kr émových polévek a omáček. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Jeho hmotnost nepřesahuje jeden kilogram, což usnadňuje manipulaci s výrobkem. Příznivá je i jeho pořizovací cena. Výrobek se prodává spolu s držákem na zeď, díky kterému můžete výrobek umístit na vybrané místo a budete ho tak vždy mít.


Stačí vybrané potraviny naházet do vysoké sklenice nebo misky a vytasit tyčový mixér , který všechno naseká a namixuje do hladka. Po práci mu stačí jen krátká sprcha pod vaším kohoutkem. Můžete tak mít tyčový mixér i ruční šlehač zároveň.


Některé z nich mají v balení navíc zvláštní nádobu se sekáčkem na ovoce a zeleninu. Před nákupem si ale ověřte její objem, bývají poměrně malé. Jestliže si vyberete tyčový mixér s více funkcemi, pravděpodobně si za ně připlatíte. Aby mixér tohle všechno zvládnul, neobejde se bez zmíněného příslušenství.


To je jeden z faktorů, který určuje cenu produktu – proto si důsledně příslušenství u vybíraného produktu zkontrolujte, abyste měli jistotu, že. Pokud si pořídíte výkonný mixér z kvalitních materiálů, bude vám v kuchyni sloužit řadu let. Na trhu existuje několik typů mixérů. Pořídit si můžete stále oblíbenější smoothie mixér , klasický tyčový a ruční mixér nebo dát přednost mixéru stolnímu. Nerezová mixovací noha snadno umixuje i horkou polévku.


Recenze jednoho z testovaných tyčových mixérů. Zjistěte, jaký je tyčový mixér Sencor SHB 32BL v porovnání s ostatními v testu! Mixér lze použít i na mixování horkých pokrmů, zvládne i šlehání a sekání. Délka přívodního kabelu je skvělých 1cm. Nastavovat můžete až různých rychlostí.


Výrobce také označuje jeho chod za tichý, tudíž by vás nemělo jeho používání nijak omezovat. Udávaná hodnota je decibelů. Mixér Sencor SBL série 32xx je vyráběn v celé škále nejrůznějších barev, ze které si vybere skutečně každý.


My jsme testovali pastelově zelený model, ale k dostání je například i bílá, oranžová, modrá či růžová verze. Přístroje je velmi pohledný a svou přítomností jistojistě rozveselí kdejakou kuchyňskou. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Do tyčového mixéru se vyplatí investovat, proto v případě vybírání, určitě nevolte pouze nejlevnější.


Ačkoliv i ty jsou samozřejmě schopné podávat dobré výkony, budou to výkony kompetentní podle jejich ceny. Jestliže chcete jemné krémové omáčky a koktejly bez žmolků nebo dlouhého mixování, vyzkoušejte kvalitní tyčové mixéry, které jsou spolehlivé a. Kompletní informace o produktech značky Sencor - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Sencor na jednom místě - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky