pátek 23. srpna 2019

Tlaková myčka nilfisk

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.

Vysokotlaký čistič - tlaková myčka WAP. Shop Everything you Need on eBay! Vysokotlaké čističe Nilfisk dělíme do několika základních kategorií.


Můžete u nás zakoupit tlakové myčky pro domácí i profesionální použití. Nabízíme vysokotlaké čističe pro studenovodní použití i pro použití s ohřevem, mobilní tlakové myčky se spalovacím motorem. X-TRA- praktický univerzální vysokotlaký čistič.


S plnou flexibilitou výkonu pro časté či větší úklidové práce. Tato vysoce výkonná vysokotlaká myčka Nilfisk.

Vysokotlaký čistič, wapka, tlaková myčka , říkat tomu můžeme, jak chceme, vždy však jde o velmi účinného pomocníka pro „hobbíky“ i profesionály. Jak postupovat podle čeho se řídit při jeho výběru? O komerčních vysavačích Máme nejširší nabídku komerčních vysavačů – nabízíme profesionálům řešení, které přesně.


Velmi robustní a kvalitní vysokotlaká myčka 1barů pro profesionální výsledky čištění. Nilfisk PREMIUM 180–je vyrobena s důrazem na trvanlivost a vysokou účinnost. Náš sortiment tlakových myček a vysokotlakých čistících strojů neustále rozšiřujeme. Nabízíme tlakové myčky pro domácí občasné použití, i mycí stroje s vysokou životností, osazené velmi kvalitními kovovými, či keramickými písty pro náročné a pravidelné používání. Tepovací stroje Nilfisk pomáhají udržet textilní povrchy koberců, křesel či automobilových sedadel čisté a beze skvrn.


Snadno se s nimi pracuje a díky maximálnímu sacímu výkonu s nimi dosáhnete vynikajících výsledků. Rozprašná pistole s turbo tryskou pro čištění i velmi zatvrdlých nečistot. Nejvyšší možný tlak činí 1barů. This video is unavailable. Unsubscribe from NamirCZ?


MICHELIN MPX 1BW tlaková myčka Michelin - Duration: 2:06. Tlaková myčka Nilfisk C 120. Její hmotnost činí kilogramů. Přístroj je možné používat po dobu minut.

Příslušenství je tvořeno vysokotlakou hadicí o. Společnost Nilfisk a členové skupiny Nilfisk se na nás mohou obrátit prostřednictvím e-mailu s otázkami týkajícími se poboček, výrobků a služeb, a to cestou přímé marketingové komunikace. Pokud si chcete pořídit vysokotlaké čističe (zejména vysokotlaké čističe Nilfisk a vysokotlaké čističe Karcher), pak jste u HORNBACHu na správné adrese. Ať už potřebujete omýt auto nebo cestičky na vaší zahradě, tak vysokotlaký čistič je nejšikovnějším řešením.


Poříďte si wapku od Mountfieldu a blato či písek zmizí během chvilky. Skládá se ze tří základních částí: čerpadla s pohonem, hadice a vysokotlaké trysky. Just great deals and the lowest prices for your desired product.


Join the hunt for the best prices and bargains on Pricehunter.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky