středa 21. srpna 2019

Lis na bobuloviny at644

Lis na bobuloviny at644

Je to silný,ale přitom jemný odšťavňovač, který je perfektní pro přípravu zdravých džusů a vynikajících pyré. Kenwood Lis na ovocie AT644. Toto príslušenstvo je ideálne na lisovanie šťavy z bobuľových plodov. Vďaka nemu si ľahko pripravíte zdravé šťavy a chutné ovocné pyré. Pomalá rýchlosť rotácie pri lisovaní potravín, umožňuje maximálnu výlisnosť šťavy, zachovánie vlákniny a tým aj nutričnú hodnotu nápoja, či pyré.


Lis na bobuloviny at644

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je to silný, ale přitom jemný odšťavňovač, který je perfektní pro přípravu zdravých džusů a. Lis pro vymačkávání malých i velkých bobulovitých i jiných plodů, pro získání zdravé šťávy a delikátního puré.


Pomalá rychlost umožňuje zachovávat vlákninu, aniž by odbourala enzymy a tím zachovává nutriční hodnotu nápoje. Akrylový kužel pro vymačkávání. Příslušenství vhodné pro. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze KENWOOD AT6od ostatních zákazníků.


Lis na bobuloviny at644

Přikládáme i pár praktických rad pro co nejlepší využití lisu na ovoce, bobuloviny a zeleninu. Lis je vhodný pro zpracování téměř všech druhů bobulovitého a citrusového ovoce a vybraných druhů zeleniny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. ETA Lis na ovoce ke kuch.


Lis na ovoce je ideální pro lisování a odšťavňování všech druhů ovoce, od měkkých bobulí až po mladou pšenici, jablka a manga. Toto zařízení rychle připraví šťávu bohatou na vitamíny, která je skvělá jako nápoj či přísada do jiných pokrmů. Je dokonalý na výrobu zdravých džusů a lahodných pyré. Ideálny pre prípravu ovocných pyré. Vhodný na bobuloviny , rajčata nebo bylinky.


Balíček s príslušenstvom, KitchenAid obsahuje: Mlynček na mäso KAFGA Lis na ovocie a zeleninu KAFVSPPríslušenstvo ku kuchynským robotom KitchenAid: Mlynček na mäso - slúži na mletie alebo drvenie mäsa, rýb, zeleniny, strúhanky, syrov a ovocia s pevnou dužinou. Obsahuje dvojstranný nôž z nehrdzavejúcej ocele so čepeľami. Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde. Stane se vaším neocenitelným pomocníkem v domácnosti. Objednejte si kombinaci automatického struhadla a lisu a užívejte si pohodlí, zatímco robot pracuje za vás.


Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie KENWOOD AT6od ostatných zákazníkov. Funguje na základě pomalého. Lis KENWOOD AT6stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Podobné fráze na Sleviste.


Lis na bobuloviny at644

Už sa nepredáva Dostupnosť nie je známa. Pri tomto tovare momentálne nemôžeme garantovať jeho dostupnosť. Přídavný lis na ovoce má nerezové lisovací síto, plastovou násypku, nádobu na šťávu, víčko, pěchovadlo a pro úklid praktický čisticí kartáček.


Nástavec jednoduše a rychle sestavíte a při úklidu oceníte možnost mytí v myčce na nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky