pondělí 26. srpna 2019

Pohlcovač vlhkosti do auta

Absorbovaná vlhkosť zostáva vnútri a neodparuje. S týmto pohlcovačom vlhkosti si výrazne zlepšíte výhľad zo svojho auta a eliminujte tak riziko nehody. Vhodné pre skúsených šoférov a rovnako aj pre vodičov-začiatočníkov. Konec se zamlženými skly a vlhkými sedadly!


Když se do Vašeho vozu dostane zima a vlhko, pomůže náš pohlcovač vlhkosti do auta.

Jako magnet přitáhne vlhkost a pomáhá předcházet rezavění, plísni a zatuchlině. Po nějaké době nechte pohlcovač vyschnout v pečicí troubě. V nabídce naleznete antény, autoledničky.


Veškeré informace o produktu. Všetky informácie o produkte Odvlhčovač vzduchu PINGI odvlhčovač do auta 300g, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie PINGI odvlhčovač do auta 300g. Vyberajte si Odvlhčovače vzduchu podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


CERESIT, Star brite, Vuudh a dalších.

Pohlcovače vlhkosti skladem. Je inovativní pohlcovač vlhkosti do auta americké firmy SIGNUS Corporation. Loctite pohlcovač vlhkosti do auta Jedným z účinných riešení proti zahmlievaniu okien je špeciálny Loctite pohlcovač vlhkosti do auta.


Spoľahlivo sa postará o absorbovanie prebytočnej vlhkosti a pomáha tiež chrániť pre šírením baktérií a plesní. COMPASS Odvlhčovač - pohlcovač vlhkosti do auta FoggyStop. Zabraňující zamlžení a vzniku námrazy na vnitřní straně skla automobilu.


Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. FoggyStop automaticky udržuje vlhkost vzduchu v autě pod rosným bodem a tak zamezuje zamlžení nebo zamrznutí jinovatky. Ve lněném pytlíčku je sáček s gran. Vybírejte si Odvlhčovače vzduchu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tento pohlcovač vlhkosti do auta představuje jednoduché řešení v boji proti mlžení skel.


Jeho účinnost není tak velká jako u odvlhčovačů s nádržkou, zato je skvěle skladný. Opakované, až stonásobné použití po dobu let. Snadná regenerace (opětovné vysušení) během několika minut.


Originálny, ručne maľovaný pohlcovač vlhkosti do auta. Tento jedinečný handmade dizajnérsky kúsok si môžte vystaviť na palubnú dosku. Pekne ukáže za zadným sklom, alebo si ho jednoducho ukryjete v pri.

Keď sa do Vášho vozidla dostane zima a vlhko, pomôže náš pohlcovač vlhkosti do auta. Ako magnet pritiahne vlhkosť a pomáha predchádzať hrdzaveniu, plesni a zatuchline. Po nejakej dobe nechajte pohlcovač vyschnúť v rúre na pečenie.


Vhodný i do obytných vozidiel, lodí, garáží a pod. Získajte aktuálne informácie o zľavách a produktoch. Pingi pohlcovač vlhkosti je určený na viacero použití, ide teda o cenovo dostupné a trvácne riešenie nadbytočnej vlhkosti v aute.


Odvlhčovač do auta FoggyStop - Již nikdy zamrzlá nebo zamlžená okna v autě! V důsledku častých srážek a velkých teplotních rozdílů se v autě hromadí velké množství vlhkého vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky