pátek 9. srpna 2019

Sencor swm 160r návod

Užívejte si oblíbené písničky v autě, a to ve kterémkoliv. Nezáleží na tom, zda máte moderní nebo staré rádio. I k letitým modelům můžete nyní připojit telefon, tablet, hudební přehrávač a další zařízení, aniž by autorádio mělo USB vstup nebo jiné konektory. Chcete doručiť tovar na Slovensko?


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie auto moto, navigace. Provozní napětí tohoto zařízení je 12~V.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Hodnotilo 5používateľov, priemerné hodnotenie z 5. Využiteľný v automobiloch vybavených autorádiami s absenciou USB a SD vstupov. Sencor SWM 160R v matném pogumovaném provedení s velkým podsvíceným LCD displejem. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Modulátor je vybaven velkým podsvíceným LCD displejem a je dodáván s dálkovým ovládáním. E modell 2csatornából fogadja az FM rádióhullámokat. Memóriakártya-olvasót (SD és MM), továbbá USB tárolót is csatlakoztathat, utóbbihoz magas sebességű beépített USB 2. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Hlavní stránka › Auto Moto › FM Transmit. Lastmanuals nabízí služby sdílení, ukládání a vyhledávání manuálů pro použití hardware a software: Uživatelská příručka, Příručka pro rychlý start, technické listy. Popis: Zánovní, nevyužitý. Přidám GB micro SD kartu v adapteru.


Sencor v matném pogumovaném provedení s velkým podsvíceným LCD displejem. Tento model Vám nabídne příjem rádiových vln FM s 2kanály. Z rozhraní disponuje čtečkou paměťových karet, a to jak S tak i MMC, dále také nabízí možnost připojení Vašeho USB. Užívajte si obľúbené pesničky v aute, a to v ktoromkoľvek.


Aj k mnohoročným modelom teraz môžete pripojiť telefón, tablet, hudobný prehrávač a ďalšie zariadenia bez toho, aby autorádio malo USB vstup alebo iné konektory.

Prohlédněte si Sencor SWM 101. SENCOR SWM 1FM modulátor do auta. For shipping to other EU countries visit this page Sencor SWM 101.


Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SWM 101. Olcsó SWM1FM transzmitterek árak, akciók. NA JAPONSKOM NEBI VYŠLA ŽIARIVÁ HVIEZDA.


Japonsko riešilo otázku, ako naštartovať vojnou zdevastovanú ekonomiku a jednou z ciest sa ukázal štátom mohutne podporovaný nákup know-how z USA a Európy, do ktorého Japonci investovali viac ako miliardu dolárov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky