čtvrtek 22. srpna 2019

Prodám varnu na pivo

Minipivovar a komponenty. Prodám varnu na pivo 500L. V pro míchadlo s vypínačem. Dále je zde uzavíratelný otvor do varny. Mlýnek na slad pro domácí výrobu piva.

Pivovarnické stroje - inzerce. Dům a zahrada - Pipa na pivo bazar. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. A teď to nejdůležitější, cena.


Má novou chladící náplň, novou spirálu na pivo , nové hodiny. Je k tomu bajonetový naražeč. Nerezová věž a všechny rohy kolem chlazení.

Mám ho na jízdárně v Myštěvsi. Ostatní - Pivo pivni bazar. Vybírejte z 2inzerátů. Inzerát byl odebran z oblíbených. Varna je v provozu a dá se udělat zkušební var.


Zašlu po celé ČR na dobírku - cena přepravy na dotaz nebo osobní odběr. Pivo , pivovary, chmel, chmelařství, hospody, restaurace, pohostinstvi. Doporučujeme: Spojovací materiál.


Nabízí široký výběr matice, šroubky, hmoždinky. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. S logem PILLSNER URQUEL. Budweiser je již prodán).


Možno poslat při platbě předem na účet. Přepravka na něco, bedna od něčeho 110x24x3. Stará ASI vojenská nosítka ve špatném stavu - vynikající dekorace pro dům hrůzy.

Armádní bedna - zkroucená překližka za 15. Naražeče na pivo na KEG sudy - jednotlivé typy naražečů se rozlišují podle pivovaru. V naší nabídce naleznete tyto typy naražečů: Naražeč BAJONET, nazažeč PLOCHÝ, naražeč KOMBI od různých výrobců. Přehled pivovarů a vhodných naražečů včetně videa nalaznete v naší poradně. Na internetu se objevil velmi zajímavý inzerát.


Buď byl ten člověk pod vlivem drog, nebo si ze všech pěkně vystřelil. A při rychlém jednání přihodí i tři igelitky Modafenu. Párty pípa je neboli cestovní výčepní zařízení. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Plynule nastavitelný svařovací proud. Praktické uložení elektrod. Navštivte největší bazar pro muzikanty v ČR.


Nakupte výhodně či se zbavte nepotřebných věcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky