pondělí 19. srpna 2019

Poklop na šachtu 60x60 cena

Poklop na šachtu 60x60 cena

Litinový čtvercový poklop s rámem. Pro použití na zakrytí šachet a vstupních otvorů mimo pojezdové plochy, nebo plochy s pojezdem osobních aut. JEDITĚ POKLOP , KTERÝ OPRAVDU TĚSNÍ ZAJISTÍ VÁŠ ZDROJ PITNÍ VODY.


Poklop na šachtu 60x60 cena

OBRAŤTE SE NA ODBORNÍKY, PORADÍME S VÝBĚREM. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Poklop pro benzínové pumpy.


Zobrazujeme nabídky poklop 600x600. Skladem Cena s dopravou Fil. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Poklop na šachtu 60x60 cena

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


A5-H80MM - s krytom na zámok, s komínom a so sieťkou proti hmyzu, s tesnením, pozinkovaný, výška rámu mm Materiál poklopu: oceľ. AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakryti. R kvalitní šachtové poklopy.


Poklop na šachtu 60x60 cena

V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. Proto i základní poklop na revizní šachtu můžete vylepšit o větší přípustné zatížení, panty, protikorozní úpravu nebo třeba různá těsnění a protipožární prvky. Pre použitie na chodníky, cesty pojazdné osobnými autami.


Prodám bezkouřový gril, jeho velkou výhodou je možnost využití v přírodě, v interiéru či na balkóně, terase, chalupě, kempu. Drevený poklop má vonkajší priemer 100cm. V prípade potreby može byť poklop aj s petlicou na zamykanie. Oceľový poklop na studňu s vetraním určený pre záklop šácht a nádrží slúži k ochrane zdrojov pitnej vody a zachováva je čisté.


Vyhotovený v protišmykovej úprave z oceľového UV stabilného materiálu, kt. Určený pre záklop revíznych šácht a nádrží. Tento poklop na šachtu zaručuje dlhodobú životnosť bez nárokov na údržbu. Znáša tiež veľké rozdiely teplôt od -° C do 2° C. ECO DECK Kompozitní šachtový poklop x 3x 3mm s rámem a okem pro otevř. Kompozitový čtvercový poklop s T-rámem pro snadné kotvení do betonu.


Bez těsnění, s okem pro otevření. Víko poklopu může být vybaveno madly. Pro zakratí šachet a otvorů, možnost občasného pojezdu osobních aut.


Vnější rozměry 690x690x80mm Vnitřní rozměr 600x6mm Váha kg. Funkčný, odolný a estetický poklop (s tesnením a zámky) určený pre záklop revíznych šácht a nádrží. Nejsou atraktivní pro zloděje kovů. Nerezové poklopy vám umíme nabídnout také v několika typech a provedení, viz níže. Základem je vždy precizní práce.


Pokud potřebujete něco jiného než nabízíme na tomto webu, kontaktujte nás. Program na sestavování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky