úterý 6. srpna 2019

Ložní povlečení kanafas

Naším cílem je rozšířit sortiment o neklasické vzory a moci Vám nabídnout pestřejší škálu barevnosti. Ložní povlečení z modrého kanafasu proužky 3mm nebo 5mm. Polštář 70x90cm, cícha 140x200cm, zapínání na nítěné knoflíky.


Ložní povlečení kanafas

V nabídce máme i prodlouženou peřinu 220cm. Bavlněné ložní povlečení šijeme i na zakázku cca. Máte rustikální ložnici nebo hledáte krásné ložní prádlo na chatu? Měkký, prodyšný materiál ze 1 bavlny si vás získá dí. Ložní soupravy atlas grádl vyrábíme ve dvou variantách zapínání povlaků a to na tradiční knoflíky nebo hotelový uzávěr, což je praktičtější pro ložní sety určené převážně do hotelů, penzionů, domů s pečovatelskou službou a dalších ubytovacích zařízení.


Tato látka je také někdy označována jako indická bavlna. Nejčastějšími motivy kanafasu jsou kostičky různých rozměrů a barev. Ušijte si originální povlečení , a nechte si v něm zdát sny jako vyšité. Vybírejte z mnoha vzorů látek, od přírodních po ty vánoční. Objevte látky s kostičkami a roztomilými puntíky.


Pokud šijete pro malé spáče, sáhněte po látkách na dětské povlečení s oblíbenými. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Povlečení z kvalitního bavlněného tkaného kanafasu.


Velmi pevný materiál, vhodný pro stylové interiéry - chaty, chalupy, ale i pro běžnou domácnost. Tradiční kanafas laděný kombinací modré a bílé barvy s motivem kostiček a krajky navodí ve vaší ložnici jedinečnou atmosféru klidu a pohody. Kombinací osnovního a útkového vzoru, jenž tvoří širokou škálu barevných kombinací pruhů a kostek (káro či piké) vzniká oboulícní a nezaměnitelná charakteristika látek s názvem Kanafas.


Ateliér Terej nabízí designově unikátní látky z přírodních materiálů, 1 bavlny a lnu. Návrhy tkanin vznikají ve spolupráci Evy a Veroniky Jandíkové. Kromě metráže u nás koupíte kanafasové povlečení , závěsy, polštářky, ubrusy a prostírání, zástěry, chňapky, kanafasové a žakárové dekorace a galanterii. Naše firma Textil Zítka byla založena před téměř třiceti lety.


Od počátku se zabýváme výrobou a prodejem kanafasu, žakárových látek a bytového textilu. Získejte do Vašeho domova nejen kvalitní ložní povlečení české výroby. Věříme, že naše široká nabídka Vás osloví a budete se rádi vracet. Sada obsahuje -2ks povlak na polštář a 2ks povlak na peřiny.


Tkaniny v metráži, ložní povlečení a polštáře s originálního kanafasu. Standardně dodáváme ložní povlečení s výše uvedeným uzávěrem. Kanafas - ateliér Terej, látky od Evy Jandíkové. V případě, že máte zájem o jiné provedení, nebo o ušití jiného než klasického rozměru, neváhejte nás kontaktovat. Z apínání na bavlněné knoflíčky nebo vázání na tkanice.


Praní doporučuji do 40°C,nejlépe se žehlí za vlhka. Pod duchnama u babičky se vždycky spalo nejlíp. Vy teď nemusíte ulehat pod peří , ten pocit si dopřejte u sebe doma. Vzor bílé krajky na modrém povlečení vás přenese na tu chalupu, kde ráno kokrhá kohout a voní to čerstvými buchtami. Najdete u nás povlečení bavlněné, krepové, flanelové, damaškové a dnes tolik oblíbené povlečení z bavlněného saténu.


Luxusní saténové povlečení pohlcuje vlhkost a je prodyšné. Dále u nás zakoupíte prostěradla , přikrývky a polštáře , kvalitní ručníky a osušky , dětské ložní prádlo , ložní prádlo v retro stylu k osvěžení dávno zapomenutých vzpomínek. Exkluzivně nabízíme výrobky české značky Bonatex, ale i zboží dalších značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky