pátek 16. srpna 2019

Restaurace s detskym koutkem brno

Restaurace v Brně se těší na vaši návštěvu. Ano, takhle jednoduché to je! V takovém koutku si vaše děti můžou hrát, zatímco si vy můžete aspoň na chvíli oddechnout. Dnes se mrkneme na restaurace s dětským koutkem. Upřímně, sama jich v Brně zase tolik neznám, takže jsem musela více zapátrat, ale pár tipů pro Vás mám.


A pokud mezi nimi není ta Vaše, oblíbená, přidejte ji do komentářů, určitě uděláte radost i ostatním:) RESTAURACE REBIO V restauracích Rebio je na děti vždy. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče. Vítejte v Pohádkové hospůdce v Brně.


Naše Pohádková hospůdka nabízí nejen příjemné posezení v pohádkové krajině s dětským koutkem , ale i rozmanitou kuchyni, kde jsou jídla připravována z těch nejkvalitnějších surovin s důrazem na chutnost a estetickou úpravu. Dětský koutek o celkové velikosti 30mje patrový, se skluzavkou do polstrovaného bazénku s kuličkami. Dětská kuchyňka a řada interaktivních, dřevěných a plyšových hraček jsou nové, pravidelně kontrolované a desinfikované. Rozšíření herního prostoru. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Restaurace s detskym koutkem brno

Informační portál pro aktivní rodiče a jejich děti. Po celou dobu provozu koutku je restaurace a kavárna nekuřácká. Tipy na restaurace a kavárny s dětským koutkem mi pište vy sami – do komentářů. Já pak podle vašich tipů článek sestavím!


Brno -Staré Brno , tel. Takže – hurá na to a sem s vašimi tipy! Začnu já, s moji oblíbenou restaurací, kde výborně vaří a kde je fakt úžasný dětský koutek, plný hraček, čistý a útulný. Kavárna byla navržena tak, že v centru kavárny je velký herní kout s dostatečným množstvím malých i velkých hraček a prolézačkou pro děti. Okolo herního koutu jsou pak rozmístěny stoly, umožňující rodičům užívání si kavárenské pohody a přitom mohou neustále bezpečně sledovat své hrající si děti.


Do restaurace s dětským koutkem ! Teplé dny jsou definitivně pryč a to není dobrá zpráva mimo jiné taky pro rodiče malých dětí. Je konec sedánkům v kavárnách se zahrádkou, kde zatímco dospěláci popíjeli aperol, veškeré potomstvo se batolilo, kutálelo, hopsalo a šplhalo na konstrukce k tomu určené i neurčené – zkrátka bavili se náramně všichni, mamka, taťka i. Vám pravidelně svěřuji s mnoha věcmi, které se týkají mého života, mé práce a toho, co mě baví, zajímá a inspiruje. Přináším Vám tipy na různá zajímavá místa v Brně, obchody, restaurace , kavárny, přidávám informace o novinkách v obchodech, kulturních akcích… Ovšem, tématu “děti.


Tipy na zajímavá místa, kam s dětmi na dovolenou, víkendový pobyt, celodenní výlet, nebo jen za zábavou a relaxací. Nevíte, kam s dětmi vyrazit? Navštěvujete stále stejná místa nebo pouze na doporučení známých? Získejte tipy na ubytování, restaurace , výlety, relaxační a. Nově zrekonstruovaná restaurace a kavárna na hlavní Rudolfově aleji ve Smetanových sadech. K disopzici dětský koutek a jídelní židličky.


Restaurace s detskym koutkem brno

Kávárna s dětským koutkem v kině Metropol v centru města. Pochutnejte si na tradiční české kuchyni ve stylových prostorech restaurace Tuřanská Beseda. Máme zastřešenou terasu, salonky k pronájmu i dětský koutek. Nekuřácká kavárna KIDS CAFÉ se nachází v samotném centru Brna na ulici Masarykova 25. Bezbariérový přístup umožňuje příjemnou a hlavně jednoduchou dostupnost včetně vyhrazeného místa pro kočárky.


V naší restauraci myslíme i na vaše ratolesti. Kromě dětských jídel na děti čeká prostorný a útulně zařízený dětský koutek se spoustou hraček. K dispozici jsou židličky se stolečkem, tabule na psaní a kreslení, žebřiny, dětská kuchyňka, kuličkový bazén. Hřiště u restaurace je veliké, obsahuje lanovku, prolézky s věžemi mostem, trampolínu, houpačky, klouzačku, lezení. Nachází se téměř na konci Pohádkové stezky v dolní části prudkého kopce, kde je zákaz vjezdu.


Má venkovní posezení s houpačkou, v létě tu také mají trampolínu. I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních.


V dětském koutku najdete vež s klouzačkou a další hračky. Tato restaurace má i pro léto venkovní posezení s velkým venkovním hřištěm z druhé strany domu, takže není u hlavní cesty. Naopak je tam obrovský krásný výhled na opravdovou přírodu.


Pár kroků od hranic s Polskem, či svahu pro lyžaře. Máme dětské židličky, dětské porce, dětský koutek s hlídáním nebo spíše celou hernu, kde můžete s dětmi dokonce jíst a pít. Připravujeme vegetariánská jídla, bezlepková jídla a nezaskočí nás ani požadavky na občerstvení bez laktózy či ořechů.


V nabídce jsou i běžné masové pokrmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky