pondělí 5. srpna 2019

Motorek na gril 230v

Obsah tohoto webu je duševním vlastnictvím společnosti AHC Pressburg s. Z univerzálních motorků si Vás dovolujeme upozornit především na spolehlivé a výkonné motorky UMR-a UMR-0 které nabízejí bezkonkurenční poměr ceny a výkonu. Můžete také zvolit bateriový grilovací motorek u kterého však nemůžete počítat s tak velkým výkonem a hodí se spíš pro menší kousky masa. Cena je jen za motor bez příslušenství! Převody jsou kovovými ozubenými koly viz foto.


Motorek na gril 230v

Je možno nastavit otačky po směru hodinovych ručiček a nebo v protisměru. Grilovací motorek 220V do12kg,otáčecí motor na gril na 220V, grilovací motor motor na otáčení grilu motorek na gril na 230V ,elektrický motorek na grilování 230V. Silný a teplu odolný grilovací motorek. Kovová čelní strana, určeno pro grilovací jehly s čtvercovou hlavou mm.


Bateriový grilovací motorek CAMPINGAZ je vhodný pro otáčení grilovací jehlou Campingaz. Vhodný pro grilování s maximální zátěží. V balení motorku jsou přípojné díly pro instalaci motorku s jehlou na příslušný gril Campingaz. Baterie ani grilovací jehla nejsou součástí balení. Sestava motorek a grilovací jehla jsou vhodné především na grilování kuřat.


Nabízíme motory na gril , které mají nízké výstupní otáčky a bez údržbový provoz. Vybrat si můžete z elektromotorů komplet s předkolem nebo s převodovkou. Nevytváří kouř, popel a ani létající jiskry, takže najde také využití v kempech a na jiných místech, kde je zakládání klasického ohně zakázáno.


Výkonný grilovací motor vydrží zatížení až do kg. Maximální zátěž je kg při průměrný rychlosti cca otáčky za minutu. Tuto hmotnost je možné opékat. Stále jsme tady pro vás v plném nasazení. Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce.


Gril ZETTA elektrický 230V. Konštrukcia grilu je vyrobená z kvalitnej ocele a odolného plastu. Zahradní gril na sele, prase, kýtu nerezový s motorem na gril B4- 220V venkovní. Důležité je mít maso napíchnuté co nejvíce na střed rožně, aby byla zátěž stejnoměrně rozložená.


Motorek grilovací 220V, kg. Přejeme vám co nejméně starostí a pevné zdraví v tomto mimořádném období. Grilovací motor 90W, ot, 230V s převodovkami do Kg (Kvalitní profi motor, vhodný pro pohon grilovacích rožní).


Motorek na gril 230v

PROFI Grilovací motor na selata, prase,. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na výstupu hřídel 6x6mm. Doporučte vybraný výrobek Vašim známým!


Výrobek: motorek grilu RPM 4W 230V ot. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Motorek na gril 230v

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky