čtvrtek 1. srpna 2019

Philco lima 80

The design has an exceptional appearance aided by the tempered black glass with stainless steel strip. The work surface can be illuminated by integrated halogen lights. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Veškeré informace o produktu.


Jeho prednosťou je vysoký výkon zaistený perimetrickým systémom SES, ktorý stačí na odsatie 6mvzduchu za hodinu.

Je tiež vybavený možnosťou recirkulácie. Výjimečný je také designový vzhle kterému pomáhá tvrzené černé sklo s nerezovým pruhem. Pracovní plochu je možné osvětlit zabudovanými halogenovými žárovkami.


Lima komínový odsavač PHILCO. Info o zpracování osobních údajů Správce os. Zobacz inne Okapy, najtańsze i najlepsze oferty. Kaufen Sie billig zu Hause.

Odkazy na odborné recenzie. Egyedülálló formatervezés, amit még jobban kiemel a rozsdamentes acél sávval kiegészített fekete edzett üveg felület. Kompletné informácie k výberu. A munkahelyet a beépített halogén lámpa világítja meg.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Více informací k bezplatnému servisu. Wyjątkowe jest także wzornictwo, które dodatkowo podkreśla hartowane szkło z listwą ze stali nierdzewnej.


Obszar roboczy może być oświetlony za pomocą wbudowanych żarówek halogenowych. Okap posiada cztery prędkości o maksymalnej. Nástěnná digestořŠířka cmSkleněný designKruhové ovládání Circle (měnící barvu podle výkonu)Třída energetické účinnosti… Rychlý náhled. PEI Cylinder ostrův. Esta opção não irá funcionar corretamente.


Infelizmente, seu navegador não suporta frames. Newsletter Descrição das vantagens do usuário de cadastrar na newsletter.

Výnimočný je tiež dizajnový vzhľa ktorému pomáha tvrdené čierne sklo s nerezovým pruhom. Pracovnú plochu je možné osvetliť zabudovanými halogénovými žiarovkami. Můj košík položek - Kč.


Odsavač disponující kruhovým ovládáním Circle měnící barvu dle výkonu. Uhlíkový filtr pro recirkulaci Philco RAL1. Is anyone familiar enough with the Philco model 8 Junior , to know if the cabinet was offered in more than one finish?


PEW 2X komínový odsavač PHILCO. Ihned k odeslání Ihned k odeslání. Vintage Record Players. Conocé todos los lanzamientos y obtené información actualizada sobre tus productos Philco.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky