středa 7. srpna 2019

Šalovací desky bazar

Některé desky jsou prasklé ale těch je jen pár. Zbytek je ok, vyšalovali jsme s nim zaklady pro celý dům, viz foto. Další foto není problém.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Bloky, futra,dveře, šalovací desky.

Prodám stojky stavební, šalovací. Bednící deska hnědá vrstvená BAZAR Bednící deska hnědá vrstvená kus 2x cm. Použité bednící desky pro bednění žel.


Každá kostka obsahujeRam 2xPodlazka 2xDiagonale 1xZábradlí 1xLeseni muzu i pujcit ,jedná kostka 30kc. Na pronajem mam i haki lešení a stavebni stojky. Salovaci stojka stojky na prodej od 330kc.


Taky mam na prodej bednici desky třívrstvé 21mm.

Betonářské desky , Překližky. Tenkostěnná betonová deska TBD mm. Velmi jakostní betonářská deska pro téměř jakékoliv použití. Dům a zahrada - Šalovací desky bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Inzerát Šalovací deska ke stropnímu bednění v okrese Nymburk, cena 500Kč, od Stropní bednění na Sbazar. Stroje - Prodam hoblovaci bazar.


Desky jsou voděodolné,použité,ale zachovalé. Rozměr 120cm x 60cm x 10cm. Právě prohlížíte rubriku ŠALOVACÍ DESKY - prodávám, nabízím (Pardubice) inzerce zdarma, bazar - prodej č. Pokud jste nenašli co jste potřebovali, zkuste se podívat do nadřazené rubriky.


Praha Základní desky. Stavební deska pro zhotovení bednění.

Zvýšení stability a zátěže je dosaženo. Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Objevte vše pro váš projekt v e-shopu a prodejně HORNBACH: velký výběr, nejnižší ceny, služby, dní na vrácení zboží. Pusťte se nyní do svého projektu!


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Nabízíme k prodeji kvalitní foliovaná překližka šalovací. Dále nebízíme stavební řezivo, palubky a OSB desky. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Ostatní - Lp desky bazar.


Velice pevné, poctivé železo, a variabilní propojení. Je prakticky nezničitelné. Tyto žáruvzdorné izolační desky jsou vhodné pro izolaci žáruvzdorných konstrukcí a krbů.


Dřevostavba stavební dílce na prodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky