úterý 20. srpna 2019

Rychleschnoucí osuška sleva

Osuška , ručník i prachovka je hypoalergenní a antibakteriální. Můžete si vybrat, jestli chcete azurově modrou, oranžovou, zelenou nebo žlutou. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Nezaujala vás tato nabídka?


Ručníky a osušky 1nabídek Tato. Všechny varianty (celkem 22) od 6Kč 8Kč. Zatímco na sušáku budete mít prádlo několik hodin, rychleschnoucí osuška Apex z mikrovlákna bude suchá jako první.


Přitom díky své vysoké absorpční schopnosti dokáže nasát až trojnásobné množství vody, než je její samotná váha. Kvalitní osušky, které zaujmou nejen svou funkčností, ale i originalitou. Hodnocení produktu: (). Neztratí se v žádné koupelně!


Osuška a ručníky z mikrovlákna vsáknou mnohonásobně více vody než klasické typy, snadno se ždímou a rychle schnou. Sympatické rozměry a lehoučké mikrovlákno z nich dělají ideálního společníka na cesty! Akční nabídka od Vykupto. Tímhle pořekadlem se rychleschnoucí ručníky a osušky řídí s radostí.


Rychle utřel, rychle uschnul. Osvěžte svůj domov krásnými barvami nebo vyrazte zvesela na pláž! Osušky Towee jsou zárukou skutečně stylového léta!


Osušku využijete jak doma, tak v terénu. Vyberte si z řady originálních motivů a na c. Navíc oceníte stylové praktické poutko i perfek. Sleva 2Kč od 2Kč. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Hebké ručníky a osušky jsou základem vaší koupelny. Poradíme vám i jak je správně prát a jak si vybrat ten pravý. Léto je tady, vybavte se k vodě! Plážové ručníky a osušky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.


Zabalte se do hebké, kvalitní osušky. Naše osušky jsou vyrobeny ze 1 bavlny, které je vhodná pro osoby s citlivou pokožkou. Skvělý parťák k vodě má až 3x vyšší absorpční schopnost než klasické froté osušky! Lze z ní vyždímat až vody a znovu ji použít. Uschne mnohem rychleji než osuška bavlněná.


Vhodná do krytého bazénu! U Towee osušek se nemusíš bát, že na pláži zabloudíš na cizí ručník. Towee rychleschnoucí osušky jsou originální svými motivy a ani z praktického hlediska tě nenechají ve štychu – elastické poutko je připraveno na to nejmenší zabalení a na pověšení kdekoliv na tvé. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Sprinter, Boll, Lifefit a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky