úterý 26. června 2018

Chladící vitrína použitá

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů chladící vitrína. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Zařízení včetně chladícího agregátu. Pro převoz rozložené na tři části.


Vzhledem k velkému množství nabízeného zboží, prosíme odpovídejte na inzeráty pomocí e-mailu, odpovězte tedy na inzerát. Bohužel není možné řešit dotazy telefonicky a to ani formou sms. Zadní pult: délka cca 5m, šířka cca 7m. Chladicí vitrína by měla mít dostatečný objem. Objem vybírejte vždy v závislosti na prostoru, ve kterém bude chladicí vitrína umístěna a podle obvyklého množství potravin a nápojů, které do ní budete vkládat.


Pro správný efektivní chod by měla být zaplněná zhruba ze , přičemž objem se běžně pohybuje od 150. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. V naší nabídce naleznete chladící vitríny přístěnné, chladící vitríny obslužné, ale také nerezové stolní vitríny, chladící vitríny na prezentaci zmrzliny. Dalším chladícím zařízením, které Vám pomůže uchovat Váš salátový bar neustále čerstvý, je chladící samoobslužný salátový bar včetně. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje.


Elegantní vitrína k prodeji desertů, cukrovinek ideální do cukráren, pekáren, obchodů, restaurací, na benzínové pumpy a podobně. Použitá , dřevěná, prosklená, uzamykatelná. Prodám chladící skříň na víno – vinotéku. Chlazení s ventilátorem, chladivo R13 automatické odtávání. Rozměry: V2x Šx H52.


Cena dohodou – nabídněte. Možno i jiný odstín, viz. Bazar online, inzerce bilé techniky. Kupujte výhodně a levně.


Nabízí bazarové lednice, mrazáky, myčky, pračky a sporáky pro domácnosti a chladící techniku pro podnikatele. Obsahuje informace o možnosi zapůjčení zboží, záruku a nabídku eko-likvidace. Chladíci technika, vitríny a vinotéky. Lednice ( vitrína ) chladící na 2V.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vitrína je focená na podstavci v prodejně, který není jako příslušenství. Mnoho různých typů na výběr. Všechny precizně zpracované a 1 spolehlivé. Technické parametry - Bazarová chladící vitrína Nabízíme Vám bazarovou, téměř novou , chladící vitrínu Kubus od českého výrobce HKK.


Zpravidla jsou prosklené, a proto do nich můžete ukládat nápoje, které se chystáte konzumovat nebo jednohubky, chlebíčky a zákusky připravené pro vaši návštěvu. Vybírejte si Vitríny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Panoramatická vitrína SAGI SIRYO SPACE.


Mezi oblíbené chladící vitríny patří SAGI SIRYO SPACE. Tato prosklená cukrářská vitrína je ve své kategorii tím, čím je Rolls - Royce mezi auty. Vyniká nápaditým designem, který se zpravidla hodí do jakéhokoli interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky