čtvrtek 28. června 2018

Chladící vitrína stolní bazar

Chladící vitrína stolní Sandi. Vzhledem k velkému množství nabízeného zboží, prosíme odpovídejte na inzeráty pomocí e-mailu, odpovězte tedy na inzerát. Bohužel není možné řešit dotazy telefonicky a to ani formou sms.


Vhodné na prodej širokého sortimentu potravin – maso a uzeniny, lahůdky a zákusky, mléčné výrobky, sýry apod. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Objem vybírejte vždy v závislosti na prostoru, ve kterém bude chladicí vitrína umístěna a podle obvyklého množství potravin a nápojů, které do ní budete vkládat. Inzerát byl odebran z obl. Pro správný efektivní chod by měla být zaplněná zhruba ze , přičemž objem se běžně pohybuje od 150. Popis: Prodám stolní chladící vitrínu viz foto, plně funkční.


Vitrína Nordline RT 78Lobsahuje nastavitelné police a dvojité izolační sklo. Dále je vybavena funkcí automatického odtávání, ventilovaným chlazením a úsporným LED osvětlením. Zobrazit: Výrobce: KENTUCKY COLD GN chlazená vitrína Unis.

Stolní vitríny chladící. Výborným řešením jsou chladící vitríny, které Vám zajistí perfektní prezentaci Vašich pokrmů za splnění přísných podmínek skladování potravin. V naší nabídce naleznete chladící vitríny přístěnné, chladící vitríny obslužné, ale také nerezové stolní vitríny, chladící vitríny na prezentaci zmrzliny.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Vitríny stolní jsou vitríny menších rozměrů, jsou vhodné k usazení na pult. V nabídce máme volně stojící, k postavení na pult,chladicí i ohřevné.


Různých tvarů a velikostí, hranaté či zaoblené. Samoobslužné provozy jídelen, ale i restaurace nebo jídelny hotelů můžou nabídnout svým hostům přehledný výběr slaných i sladkých jídel. Vybavená digitálním ovládáním teploty a zadními posuvnými dveřmi pro snadný přístup.


Odolná a ideální pro chlazení nápojů, dezertů, mléčných výrobků, sendvičů, a dalších výrobků. Vybavena izolačními skly, samozavíracími dveřmi a LED zářivkami, které jsou umístěny ze dvou stran. Projděte si inzeráty prodam chladici vitrinu na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu.


Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen.

Tato čtyřhranná panoramatická vitrína je použitá, ale ve. Jedná se o zboží z výstavy, II. Vitrína je chlazena ventilátorem pro rovnoměrné chlazení výstavné plochy. Slouží k prezentaci a prodeji chlazeného zboží, jako je maso, lahůdky a cukrářské výrobky – zákusky, zmrzlina.


Najdete tu základní typy s rovným či oblým sklem i designové kousky v různých barvách. Použitá, plně funkční, rozměr ŠxHxV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky