čtvrtek 28. června 2018

Varná deska electrolux plynová

Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Tato plynová varná deska je vybavena jedinečnou funkcí Hob2Hood. Pomocí této funkce se váš odsavač par zapne a rozsvítí, jakmile začnete vařit na vaší varné desce.


Vaše ruce se tak mohou soustředit pouze na vaření. Základem každé kuchyně je kvalitní varná deska , která výrazně přispěje k rychlému a snadnému vaření. Navíc s co nejmenší spotřebou energie. Vyberte si přesně takovou, která odpovídá vašim představám – indukční, sklokeramickou, elektrickou, plynovou nebo kombinovanou.


Rychlý hořák na této varné desce od firmy Electrolux je konstruován tak, aby teplo dosáhlo dna nádob rychle. A my jsme ji nyní učinili ještě více intuitivní. Jasné LED osvětlení varné desky Electrolux FlameLight nabízí přehle zda je ovladač zapnutý či vypnutý. V nové kolekci Rococo od firmy Electrolux se snoubí klasický úchvatný design se.


Varná deska electrolux plynová

Plynová varná deska Electrolux. Pro milovníky plynové klasiky mají připraven důmyslný design zajišťující vysokou odolnost, stálost barev a snadnou údržbu. Před jakýmkoliv poškrábáním je varná plynová deska Electrolux chráněna robustní mřížkou nad. Kvalitní varná deska je základem každé kuchyně – bez ní si totiž vaření dokážeme jen těžko představit. Mezi nejoblíbenější typy tohoto domácího spotřebiče patří stále plynové varné desky, které mají oproti těm elektrickým celou řadu výhod.


Dodává tak rychlejší a intenzivnější plamen a zároveň šetří až energie. Dvoukorunkový hořák vám při vaření poskytne maximální výkon. Vestavná plynová varná deska v černém provedení se hořáky na keramické desce bez rámečku.


Pojistka plamene, WOK plotýnka. Varná deska plynová má WOK hořák, elektronické zapalování a bezpečnostní pojistky. Detail produktu Do obchodu. Mnoho kuchařů miluje odezvu plynu.


Můžete si tak s plnou důvěrou užívat vaření na plynu. Ovládání je zajištěno pomocí otočných ovladačů. Jsou umístěny v čele hořáků, tím je usnadněna.


Za stále slušné peníze si můžete svoji kuchyni vybavit schopným spotřebičem, který něco umí a zároveň i dobře vypadá. Snadné čištění desky značně zvyšuje komfort uživatele. Pokud plamen zhasne v důsledku zalití hořáku nebo průvanu, automatická ochrana uzavře přívod plynu. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy.


Krycí omyvatelné fólie na plynové desky. Opakovaně použitelné fólie, kter. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Naše elegantní a stylová varná deska působí jako doma v kterékoliv kuchyni.


A k tomu samozřejmě posune vaše každodenní vaření na novou úroveň. Elegantní plynová varná deska s precizní regulací plamene a automatickou funkcí uzavření plynu v černé barvě. Hořák Speed byl navržen pro rychlé zahřátí dna nádobí. Silnější a rychlejší plamen může ušetřit až energie. Podlouhlé mřížky nad hořáky tohoto.


Funkce se musí před každým vařením. S novou plynovou varnou deskou rychleji dospějete k té nejlepší chuti. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Varná deska electrolux plynová

Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky