středa 27. června 2018

Držák na kolotoč nad postýlku

Vybírat můžete ze tří různých variant. Naše držáky na dětský kolotoč jsou nejvhodnější pro postýlky o rozměru 120xcm. V takovém případě nás kontaktujte a my Vám držák na míru rádi vyrobíme. Tvoří je držák a závěs z hraček různých tvarů, plyšových zvířátek, hvězdiček a dalších předmětů – obvykle v látkovém nebo plastovém provedení. Dřevěná konstrukce je, stejně jako všechny nabízené kolotoče nad postýlku , certifikovaná pro děti do let.


Tipy kam a jak připevnit držák ke kolotoči nad postýlku najdete na blogu v článku Jak upevnit kolotoč nad postýlku.

Dřevěný držák na kolotoč nad dětskou postýlku Bílá. Když chcete potěšit miminko, které zatím jenom pozoruje okolí a opatrně vnímá všechny nové vjemy, pořiďte si nad postýlku nebo přebalovací pult kolotoč , který stačí zavěsit do tohoto držáku. Ručně vyráběné dřevěné kolotoče nad postýlku z přírodních materiálů. Kolotoč nad postýlku se světelným projektorem. Na projektoru lze nastavit melodii, rotaci kolotoče a promítání.


Všechny funkce lze nastavit i samostatně. Součástí každého kolotoče nad postýlku je hrací strojek a univerzální dřevěný držák , který jednoduše přichytíte k dětské postýlce. A jelikož jsme malá značka, umíme se přizpůsobit i individuálním požadavkům a vytvořit dětský kolotoč nad postýlku dle Vašeho vlastního přání.

Jak vybrat dětský kolotoč nad postýlku. Dnes se na trhu vyskytují hned tři materiály, ze kterých jsou postavičky na kolotoči vyrobeny, jedná se o plast, dřevo a plyš. Plast zaujme svou lehkostí, odolností, ale i příznivou. Zvukové, zvířátka, pro kluky a holky. Až vaše děťátko odroste, můžete kolotoč používat jako hudební projektor na cesty nebo na stůl.


Popis Parametry (2) Diskuse Popis. Ahoj holky, chtěla jsem Vás zkusit poprosit, jestli nemáte některá kostrukci na kolotoč nad postýlku. Jedná se o takovou tu bílou klasiku z umělé hmoty. Mám totiž jenom to kolo s plyšákama, které hraje, ale ne ten celý držák na postýlku. Je mi líto kupovat nový kolotoč , když je tenkhle funkčí.


S čím má hračka pomáhat motorika, smyslové vnímání, praktický život Věk pro nejmenší. Hezký dřevěný držák pro dětský kolotoč nad postýlku. Hrací kolotoč ukolébá vaše miminko pomocí melodie a pomalého otáčení se. Držák na postýlku NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ!


Hrající plyšový kolotoč nad postýlku značky Baby Mix. Pestré barvy a příjemný zvuk zaručeně upoutají pozornost dítěte. Podporuje rozvoj smyslů dítěte.


Díky tomu, že jednotlivé části jsou z plastu, kolotoč se snadno udržuje v čistotě.

Uklidňuje dítě před usnutím. Po natažení hracího strojku se figurky otáčejí a hraje melodie. Určeno pro děti, které se ještě samy nepohybují. Pro podporu správného vývoje Vašeho dítěte mu zavěste nad postýlku kolotoč s figurkami. Nic neukolébá Vaše miminko ke spánku tak rychle, jako krásný dětský kolotoč točící se nad hlavou a hrající některou z oblíbených dětských ukolébavek.


V naší nabídce můžete vybírat oblíbené dětské kolotoče nad postýlku oblíbených značek jako jsou Canpol Babies nebo Baby Mix, hrací kolotoče nad postýlku , které jednoduše natáhnete nebo příp. Top stav, plně funkční. Vyberte si hrací a točící kolotoče, barevné, černobílé, dřevěné nebo s plyšovými hračkami.


Pro děti, které stojí, sedí a umí se sami zvednout, nejsou vhodné. Hračky složené z otočné zábavné části, stojánku a klipu sloužícímu ke snadnému uchycení na postýlku jsou určeny k pozorování pohyblivé části. Děti krouživý pohyb přitahuje a zároveň uklidňuje.


Tento kolotoč disponuje čtyřmi plastovými rameny, na každém z nich najdete roztomilou plyšovou hračku a uprostřed většího červíka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky