čtvrtek 28. června 2018

Pikniková deka tchibo

Vrchní strana deky je vyrobena z jemného fleecu a potištěna motivem jahod. Spodní strana odpuzuje vodu a nečistoty a zajistí, abyste během pikniku seděli i na vlhké trávě pěkně v suchu. Samostatný popruh na přenášení, pomocí kterého se dá pikniková deka jednoduše nosit přes rameno, je součástí výrobku.


Ano, souhlasím s tím, že Tchibo na základě mých nákupních a uživatelských preferencí bude vytvářet osobní profily, aby mohlo reklamní a webové nabídky lépe uzpůsobit mým osobním zájmům (více informací). A přesně pro tyto případy je ideální volbou tato extra velká pikniková deka. Díky popruhu se dá snadno nosit přes rameno a dá se rozložit, i když půda není úplně suchá. Deka má spodní stranu s povrchovou úpravou odpuzující vodu a nečistotu, zatímco svrchní strana je z měkkého fleecu, a nabízí tak příjemný komfort.


Pikniková deka má široké možnosti využití. I samotná procházka se zakončením v podobě svačinky v přírodě s rodinou na příjemné piknikové dece je ovšem jistě velmi lákavá. Moderní piknikové deky ovšem můžete využít také na venkovních koupalištích, u rybníka, doma v obýváku nebo na dovolené.


Tchibo vytvárala personalizované profily na základe môjho nákupného a používateľského správania s cieľom lepšieho prispôsobenia reklamných a webových ponúk mojim osobným záujmom. Pořiďte si stylové piknikové deky Spokey ve svěžím designu a vyrazte na čerstvý vzduch! Výplň může být z dutých vláken pro domácí využití nebo z umělých vláken pro venkovní použití.


V případě náplně z umělých vláken je totiž pikniková deka mnohem skladnější a lépe se převáží při výletech nebo dovolených. Venkovní aktivity jsou v poslední době velmi oblíbené a vhodné pro rodinné. Pikniky v přírodě patří k příjemnému ročnímu období stejně jako cvrlikání ptáků a skoky do chladivé vody. Má kruhový tvar, vrchní stranu z odolné polyesterové tkaniny a spodní stranu odpuzující vodu a nečistotu. Takže vůbec nevadí, když půda.


Navrchu mäkučká a pohodlná, zospodu odpudzuje vodu a nečistoty: Táto veľká pikniková deka má farebnú flísovú vrchnú stranu a vďaka povrchovo upravenej spodnej strane ochráni pred chladom, nečistotami i vlhkosťou. Deka má koženkový popruh na prenášanie, zaoblené rohy a je lemovaná ripsovou stuhou. Venku je hezké počasí, a to je ideální chvíle vyrazit ven na piknik. Ať už bude piknik v parku nebo v přírodě, tak se pikniková deka hodí, protože její spodní část izoluje textilii od země. Piknik si tak můžete užít v suchu a bez chladu ,) Nabízíme deky na piknik v několika rozměrech.


Každý útorok objavujte v e-shope Tchibo. Objednajte si cez internet z pohodlia Vášho domova! XL pikniková deka 1€ 1€ vrátane DPH. Společnost SPORTISIMO s. Newsletter Tchibo , ktorý ma bude informovať o aktu. Deka na piknik, vhodná na posezení v přírodě či na zahradě.


Britské tweedové a vlněné deky nejvyšší kvality. Skladné deky s poutkem pro nošení v ruce i deky se spodní izolační vrstvou. Deka je nepostrádateľnou časťou vybavenia domácnosti.


Prezrite si ponuku diek či prikrývok. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Děti si zamilují tuto dětskou deku a budou chtít na ní trávit veškerý čas.


Známky používání: ne Dobrý vizuálná stav Zboží jsem prověřil a jeho reálný stav i kompletnost nafotil, viz fotky. Přenášení usnadňuje odnímatelný ramenní popruh. Ať už se vyberete na krátkou procházku lesem, vyrazíte s rodinou do kempu nebo se pustíte do vysokohorské turistiky, základem každé aktivity je správné vybavení. Deky na piknik sú teda vhodné aj do mokrej a studenej trávy, vaše pohodlie nič neohrozí. Tkanina fleece piknikovej deky je príjemná na dotyk.


Poteší široký výber dizajnov, z ktorých si vyberie každý, či už.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky