pátek 22. června 2018

Odizolování kabelů

V tomto videu si ukážeme, jak si vyrobit poměrně jednoduché zařízení na stahování izolace ze zbytků kabelů. Nejde mi o nějaké eko šílenství, dělám to kvůli z. Kvalitní odizolovač kabelů JOKARI z extrémně odolného nylonu pro odizolování všech běžných kulatých kabelů. Vyberte si z široké nabídky nástrojů pro odstraňování plášťů kabelů.


MAX Va MEGAMAX jsou souosé stroje pro velké kabely, navržené k přesnému odizolování koaxiálních kabelů vnějšího průměru až mm a pro délku odizolování až 10mm.

Díky tomu nabízí tento stroj doposud jedinečný provozní rozsah. Pomocí tohoto nářadí lze provádět odizolování kabelů o průřezu do mm2. Hloubku střihu prováděného ostřím odizolovacího nářadí lze často v úzkém rozsahu seřizovat a rovněž přizpůsobovat rozdílným materiálům.


Délkový doraz usnadňuje opakované odizolování při zachování neměnné délky odizolovaného. Ve vaší prodejně Hornbach si můžete pořídit např odizolační kleště Wiha, pomocí kterých bude odizolování vašich kabelů velmi snadné. Srovnejte a uzavřete obě poloviny izolační trubky.


Kabel vložte do otevřených kleští.

Zasuňte napájecí kabel do izolačního obalu. Potřebovala bych ze starých zbytků kabelů sloupnout vrchní izolaci. Nebo se musí pouze ručně? Neexistuje na to nějaká mašinka? Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.


V oblasti strojů pro zpracování koaxiálních kabelů nabízíme značku Nitronic. V nabídce jsou stroje, nástroje na odizolování koaxiálních kabelů , odizolovací kleště a odplášťovací nože. Držadla byla vyvinuta podle nejnovějších poznatků, se různými uchopovacími zónami. Tyto zajišťují optimální držení kleští v ruce a umožňují tak práci takřka bez únavy.


Kleště na odizolování kabelů od výrobce GPH, odizolovací kleště SCORA, STRIPAX, MUTISTRIP a také odizolovací kleště STRIPPER. Dále také nástroj na odizolování kabelů od společnosti NKO TOOLS SK40. Ale např při odizolování kabelů větštích průřezů, tak od 4x25mm výš, je odizolování pomocí obejmutí kabelu nožem Secura celkem nemyslitelné, a tím háčkem to taky moc nejde. Technologie zpracování kabelů pro výrobce kabelových svazků a kabelové konfekce zahrnující měření, stříhání, odizolování , krimpování, potisk, navíjení, odvíjení ukládání a skladování. Tady je nejlepší použití člunku.


Zkrátka, na každý typ odizolování je vhodnější jiná technologie a jiný nástroj. Správná a bezpečná příprava kabelů a vedení pro použití je důležitým úkolem a vyžaduje precizní stříhací stroje a odizolovací přístroje.

Thonauer proto nabízí vhodné produkty ke stříhání a odizolování různých typů kabelů. Konstantní výsledek zajišťují optimálně sladěné procesy pro zpracování. Odizolování stíněných kabelů. Zcela nový nástroj k odizolování kabelů Nitronic.


MiniStrip vyvinut speciálně pro tenké kabely. Dnešní izolační materiály způsobují nejnáročnější požadavky na řezání a odizolování kabelů. Výkonnost a přesnost jsou rozhodujícími faktory úspěchu. Loupačky kabelů Vám s tím pomohou. Můžete je použít na různé typy kabelů , ať už kulatých nebo plochých kabelech v různých tloušťkách.


Automat proměří kabel na délku, odstřihne a odizoluje jeden či oba konce. Stroje na stříhání a odizolování. V závislosti na požadavku lze provést i částečné odizolování , aby se konce měděných žil neroztřepily při další manipulaci s vodičem (například transportem na jiném pracoviště). Tyto kroky zpracování kabelů mohou automatizovat naše stroje.


Ruční odizolování kabelu trvá sekund. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Vybírejte si Kleště odizolovací podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Naše stroje dokáží za minut provést odizolování , stříhání, označení kabelu a nalisování objímky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky