pátek 15. června 2018

Kuchyňské chňapky s teflonem

Kuchyňské chňapky ochrání vaše ruce, když se v troubě peče koláč a na plotně bublají další dobroty. Krásné kuchyňské chňapky se vzorem. Z jedné strany je chňapka opatřena teflonem proti popálení.


Materiál je velmi pevný a zabrání tak popálení vaší pokožky při manipulaci s horkým předmětem a jeho vyklouznutí. Naše c hňapka by neměla chybět v žádné kuchyni, dokonale Vás ochrání při vaření i pečení. Má praktické poutko na zavěšení.


Silikon má řadu jedinečných vlastností, což z něj činí ideální materiál pro kuchyňské chňapky. Oblíbené odolné kuchyňské chňapky s magnetem malé i velké v několika provedeních za skvělé ceny. Pokud hledáte originální kuchyňské chňapky na Skantex. Mějte vždy po ruce kuchyňské chňapky a ochranné rukavice proti pořezání při krájení.


Vybavte se s TESCOMOU i vy! Pěkné a velice praktické kuchyňské chňapky dlouhé k zápěstí se sovičkami na šedém pokladě z jedné strany z druhé strany je látka s teflonovou vrstvou. Tyto kuchyňské chňapky prodáváme pouze v páru, levá a pravá ruka.


Každá s chňapek má dva magnety a poutko na pověšení. SADA 2ks kuchyňská chňapka s potiskem. Každý jistě ocení kvalitní chňapky z naší dílny. Kuchyňská chňapka by měla být v každé správné kuchyni.


Chňapka je opatřená poutkem. Kvalitně ušitá chňapka s magnetem. Oboje chňapky můžete zakoupit buď s teflonem nebo bez teflonu. Mix různých dezenů skladem v kamenné prodejně v Kobylisích.


Obrázky chňapek jsou pouze ilustrativní. Kuchyňské rukavice - chnapky jsou opatřeny poutkem pro pohodlné zavěšení. Tloušťka materiálu a teflonový materiál zaručuje dost. Manipulaci s horkým nádobím se v kuchyni prostě nevyhnete. Nabízíme ji v podobě klasické palcové rukavice, výborně se hodí nejen pro práci v kuchyni, ale také pro obsluhu kamen, nebo krbu.


Proto by v žádné domácnosti neměla chybět kvalitní kuchyňská chňapka, s níž se lze bez problémů dotýkat kovových hrnců a plechů. K letnímu grilování si pořiďte grilovací alutexovou chňapku po loket, s prodlouženou ochranou zápěstí pro Vaše bezpečí u rozpáleného grilu. Obzvláště při pečení cukroví a při přípravách slavnostních rodinných obědů potřebujete kvalitní a trvanlivé kuchyňské chňapky , vybavené magnetem na přichycení. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie CHŇAPKY. Souhlas s užíváním cookies : Naše webové stránky ukládají soubory cookies, které pomáhají k jejímu správnému fungování.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nové zástěry, rukavice, utěrky a chňapky z kolekce FANCY HOME jsou vyrobeny ze 1 přírodního materiálu ramie, který je příbuzný lnu. Zástěry jsou elegantní, rukavice se snadno. Levné Kuchyňské utěrky a chňapky. Innaus vám pomůže vybrat krásné a praktické kuchyňské utěrky, chňapky a ručníky.


Vybírejte podle stylu, barev a ceny z nabídky mnoha e-shopů. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Tefal, Banquet a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky