pondělí 11. června 2018

Máslenka

Poklop s nasazeným víčkem naplňte čerstvě připraveným domácím máslem, upěchujte a zarovnejte. Na poklop nasaďte dno a dejte do lednice ztuhnout dnem vzhůru. Po ztuhnutí (cca za hodiny) máslenku otočte, prsty zatlačte na pružné víčko a máslo přemístěte na dno máslenky. Vhodná pro máslo běžné velikosti 2g. Máslenka - tajemství roztíratelného másla bez chlazení!


Lze umývat v myčce nádobí.

P oklop máslenky má vnitřní rozměry cca 10x13x4cm, tedy akorát na 250g másla (kostka od Madety má 5x10x3cm) Další výrobky z této kategorie najdete tady. Nejchytřejší máslenka na trhu! Máslenku můžete zakoupit ve značkovém eshopu TESCOMA na. Tuhle jsem si nedávno koupila, ale zatím v ní není máslo, protože ho téměř nepoužíváme, ale zatím v ní - pod kvetoucím kaktusem - spí maličcí korálkoví andílci, aby se v tom širém světě naší domácnosti nepoztráceli.


Skleněná máslenka ideální pro hygienické skladování másla a jeho servírování. V máslence ze silnostěnného skla zůstává máslo po vyjmutí z lednice déle vychlazené. Porcelánová máslenka v dekoru pomněnek.


Veškeré informace o produktu. Originální, praktický dárek bude ozdobou každé domácnosti.

Nabízíme širokou nabídku domácích potřeb. Celonerezová máslenka vynikající pro uchování másla v lednici i jeho podávání. V čem máslenka GrandCHEF vyniká? Máslo uložené v nerezové máslence s poklopem neosychá a vydrží déle svěží.


Dóza na maslo 250g BASIC. Dochucovací souprava ker. Pojďte objevit naši velkou nabídku skla, v níž si můžete vybrat podle svého vkusu. Máme sklenky na víno, sklenice na vodu i džbánky v různých stylech, aby se hodily do vaší kuchyně i jídleny. Jaké sklo byste si do kuchyně chtěli pořídit vy?


Detail produktu Do obchodu. A One-Stop Online Shop For All Your Caravan Equipment Needs. Materiál: nerez, plast.


Přečtěte si úplný popis Náhled tisku Předpokládaná dostupnost na p. Barva bílá, dekor SWEET HOME. Banquet Keramická máslenka Olives 15x13xcm. Rozměry: 15x15xcm. Red Poppy máslenka s moderním designem vlčího máku z kvalitní keramiky.


Vhodné do myčky na nádobí, ale doporučujeme pro zachování dokonalého vzhledu umývat ručně. Nádobí splňuje nároky dnešních spotřebitelů.

V našem eshopu nabízíme další porcelán a textil s tímto motivem, například stojan na ubrousky, konvičky, hrníčky, misky a mnoho dalšího. Vše můžete hravě kombinovat. Dodáváme v barevné kartonové krabičce. Vychytávky v kuchyni se hodí každé hospodyňce.


Jednou ze skvělých vychytávek je dózanbsp;TESCOMA FreshZONE určená k uložení másla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky