úterý 26. června 2018

Mechanický zametač leifheit

Mechanický zametač leifheit

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Mechanický zametač leifheit

Na výběr je napříkla Aku zametač , Power Max Supra, mechanický zametač koberců Regulus Supra a mnoho dalších. MECHANICKÝ ZAMETAČ KOBERCOV. K č 4Kč bez DPH 41Kč. Mechanický zametač pro všechny typy podlah. Pořídit u nás můžete mechanický zametač koberců Regulus, smetáček s lopatkou, venkovní smeták a další.


Vyberte si smeták, nebo zametač z naší široké nabídky. Rýchlo zametá prach, špinu, vlasy, chlpy a drobné nečistoty z kobercov. Perfektne zametá prach, špinu, vlasy, chlpy a drobné nečistoty z kobercov. Zametač je opatrený tromi otočnými kefami so šírkou cm. Nečistoty zostávajú v zásobníku, ktorý veľmi ľahko vysypete.


Nepotrebujete elektrickú energiu a ani žiadne. Velký otočný knoflík k regulování výšky kartáčů dle druhu koberce. Sklopná rukojeť pro úklid pod nábytkem. Třídílná skládací rukojeť s úchytem pro zavěšení. Pogumovaná kolečka pro snadnou manipulaci.


Má regulovateľnú výšku hlavice a sklopnú rukoväť pre upratovanie pod nábytkom. Rychle zametá prach, špínu, vlasy, chlupy a drobné nečistoty z koberců. Perfektně zametá prach, špínu, vlasy, chlupy a drobné nečistoty z koberců. Nepotřebujete elektrickou energii a ani žádné sáčky do zásobníku.


Mechanický zametač leifheit

Gumová kefa nevíri prach, kónický tvar umožňuje výborne zametať aj pozdĺž stien. Akcia LEIFHEIT REGULUS Supra mechanický zame. Snadné zametaní zametání vlasů, chlupů a drobných nečistot bez elektrické energie. Gumový kartáč nevíří prach, kónický tvar umožnuje výborně zametat i podél zdí. Praktický zametač spolehlivě a rychle uklidí nečistoty z koberce a bez použití elektrické enegrie.


Díky jeho kónickému tvaru výborně zametá i podél zdí a skl. Pro všechny druhy hladkých podlah a koberců. Vhodné do všech domácností, chalup, chat apod.


Mechanický zametač leifheit

Aktivní gumový kartáč (nepráší, nabaluje a lehce smývá chlupy a vlasy). Zjednodušené vyprazdňování zásobníku. Kovový výrobek v barvě zelené s plastovými doplňky, vhodný k čištění koberců i rovných povrchů, zametací kartáče, jednoduché vyprazdňování zásobníku, nastavitelná vý.


Původní cena 4Kč, přenechám za 2Kč. Kvalitní gumový kartáč nevíří prach. Leifheit regulus supra, mechanický zametač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky