pátek 29. června 2018

Tiché a výkonné digestoře

Nabízíme kvalitní digestoře levně a se zárukou spokojenosti. Komínové Komínové odsavače jsou určeny k montáži na stěnu a odtah jde přímo do komína. Tyto kvalitní digestoře nabízejí velmi solidní výkon a hodí se i do prostornějších kuchyní. Někteří výrobci nabízejí i digestoře , které jsou vhodné pro obě varianty: lze je napojit na odtah, ale zároveň vložit i pachový filtr.


Všechny digestoře pak mají tzv. Tukový filtr se snadno nasazuje a vyndává. Při větších hodnotách už nemusí být práce v kuchyni úplně příjemná.


K nejtišším digestořím patří systémy, kde jsou motory umístěny mimo digestoř (třeba v půdním prostoru). Nepostradatelnou součástí moderních kuchyní jsou odsavače par neboli digestoře. Velmi snadno totiž zbavují místnost nežádoucích pachů při vaření. Navíc digestoře jsou výkonné , tiché , úsporné a díky designovému zpracování také krásné. Kvalitní digestoře jsou tiché , výkonné a skvěle vypadají!


Mohlo by se zdát, že výběr a následná koupě kuchyňské digestoře je úplně jednoduchou záležitostí. A ono také skutečně je. Hledáte novou digestoř nad váš sporák nebo raději máte rádi pod skříňkové a vestavěné digestoře ? V nabídce electronic-star najdete komínové a nástěnné odsavače, ostrůvkové digestoře , náhradní díly a příslušenství. Vyberte si z bohaté nabídky odsavačů online. Druhou, stejně důležitou částí, je odtahové potrubí digestoře.


Výkonné digestoře dokážou nasát více jak 6mvzduchu za hodinu. CATA EMPIRE ČEKO IMPORT a. Běžně se stává, že nájemníci bytů instalují do kuchyní výkonné digestoře s odvodem par do společné šachty, kam ústí odvětrávací potrubí jejich sousedů. Odsavače par AEG intenzívně odsávají pachy a vlhkost, zároveň jsou velmi tiché.


Zajišťují vám tedy příjemné prostředí v kuchyni jak při vaření, tak třeba při posezení s přáteli. Lidé u nás většinou zažili nepříliš výkonné a vzhledné odsavače pod skříňku, proto je docela logické, že kladou velký důraz na design, už několik let je tak největší zájem o komínové digestoře ,“ říká Jiří Pelichovský z firmy Incos Alfa, „zatímco hliníkové provedení má u nás už podle mě svůj vrchol zájmu za sebou, na výběru tvaru si lidé. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat digestoř. Smažená cibulka, pečené kuře, gulášek, míchaná vajíčka, zelí, dřšťková polévka či výpečky už nemusejí být cítit po celém bytě, pokud máte v kuchyni instalovanou kvalitní, tichou a výkonnou digestoř. Tento pomocník jim totiž pomáhá vytvořit při vaření dokonale komfortní prostředí – stará se o rychlé a efektivní odstranění všech par a pachů, které při přípravě pokrmů zákonitě vznikají.


Nejdůležitějšími parametry při výběru DIGESTOŘE je jejich výkon a hlučnost. Hlučnost většinou přímo souvisí s výkonem, nicméně i tak Vám můžeme nabídnout výkonné a přitom opravdu tiché digestoře s hlučností již od dB. Vítejte v První třídě… Kreativita, elegance, ušlechtilý design, bezchybné linie, kombinace ušlechtilé nerezové oceli a skla jsou jedny z faktorů, díky kterým jsou digestoře SIRIUS výjimečné a nenapodobitelné produkty, které přináší osobnost a vybraný vkus do Vaší kuchyně.


Podstavné digestoře jsou menší než komínové nebo ostrůvkové digestoře , proto se hodí i do menších kuchyní například v panelových domech. Nejsou tak nápadné a jejich instalace, nejčastěji pod závěsné skříňky nebo volně nad sporák, je poměrně snadná. Vše začíná odsavačem par. Pozvat dobré přátele, uvařit něco speciálního a přitom cítit radost ze života – to můžete ve vaší nové kuchyni pouze tehdy, pokud jste se již při jejím plánování rozhodli pro správný odsavač K tomu vám Novy nabízi sortiment nejtišších odsavačů par.


Nepodceňte i již zmíněnou hlučnost digestoře – vybírejte ideálně z kategorie mezi až dB, v tomto rozmezí si můžete být jisti opravdu tichými kousky. Uvědomte si, že při vaření máte uši velmi blízko u digestoře a pokud bude hlučná, budete trpět a neuslyšíte ani ostatní členy rodiny stojící opodál. Nejlepší digestoře jsou tiché , perfektně odsávají, dobře svítí a zdobí 27. Nové odsavače par jsou velmi pěkné a mají rafinovaný design v kombinaci skla a oceli.


Umí nás velmi snadno a účinně zbavit nežádoucích pachů vzniklých při vaření. Dnešní modely jsou výkonné , úsporné, tiché , plné užitečných funkcí a díky svému designovému. V sekci Indukce naleznete indukční desky kombinované s digestořemi SIRIUS. Odsavač par můžete ovládat přímo z indukční desky.


Naše desky jsou vybaveny technologií G technologicky nejvyšší řadou, kterou si dnes můžete pořídit. Indukční desky jsou tiché , výkonné a tělo indukce je velmi tenké. Digestoře jsou nejčastěji vyráběny v provedení matovaného nerezu, který se snadno čistí. Nebo si můžete vybrat digestoř, která kombinuje hliník, ocel a čiré mléčné sklo.


U skla však počítejte s tím, že pro dokonalý vzhled bude potřeba jej důkladně leštit. Měla by být stejná nebo větší než šířka varné desky. Kuchyňské digestoře jsme pro vás rozdělili do přehledných kategorií dle provedení: kuchyňské digestoře komínové, ostrůvkové, rohové, rustikální, kuchyňské digestoře podskříňkové, vestavné a výsuvné digestoře.


Využití je zřejmé už z názvu a vyplývá z našich přání hlavně na design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky