úterý 5. června 2018

Ložní povlečení polášek

Specializací společnosti Jiří Polášek jsou ubrusy (zvláště pak teflonové), prostěradla, povlečení a ručníky. Všechny naše výrobky jsou pro vás připraveny v široké škále barev a provedení. Naše povlečení šijeme v mnoha dezénech.


Kvalita zpracování a výstupní kontrola zaručuje spokojenost všech zákazníků. Krepové povlečení je samozřejmě jednoduché na údržbu a není potřeba žehlení. Pro zákazníky požadující klasiku máme i bavlněné povlečení skoro ve všech našich vzorech.


Vyrobeno ze 1 bavlny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ložní povlečení značky Polášek.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Pro náročné zákazníky a zákaznice máme taky luxusní povlečení. Starejte se o každé povlečení s láskou a vydrží mnohem déle.


Doporučujeme výrobce KVALITEX a PETR SMOLKA. Dokážeme taky dodat povlečení do menšího penziónu. Také proto je naše bavlněné povlečení vhodné i pro penziony a hotely.


Majitelé dlouhodobě oceňují zejména dlouhou životnost ložního prádla a možnost mandlování. Vyberte si ze širokého výběru krepového, bavlněného a mikroflanelového povlečení na Lozniobchod. Podpěrová Zdeňka nabízí kvalitní ložní povlečení české výroby. Německá kvalita povlečení ze 1 bavlněného hladkého plátna.


Sametově hebké a hřejivé povlečení mikrovlákno, mikroflanel a mikroplyš od 59-Kč. Společnost se zabývá šitím prostěradel a povlečení v nejvyšší kvalitě. Kvalitní ložní prádlo přispěje k dobrému spánku.


Není sice tak zásadní jako samotná matrace, ale zahřeje na těle i duši. Vybrali jsme pro Vás osvědčenou značku ložního povlečení , prostěradel, povlaků a dek. Výborně poslouží hlavně chrániče matrací.


Máme vlastní tým designerů, kteří sledují módní trendy a připravují pro Vás nadčasové ložní povlečení. Nezapomínáme ani na Vaše děti - připravili jsme jim kolekci dětského povlečení , které je možné využít i interaktivně při rozeznávání tvarů a barev. Vlastnosti krepového povlečení oceníte především, když neradi žehlíte. Pokud dáváte přednost klasice, můžete zvolit tradiční bavlněné povlečení s půvabnými vzory. Jste-li věční zimomřivci, oceníte hřejivé vlastnosti mikroplyšového povlečení.


Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Bohatá nabídka ložního povlečení je zárukou výběru. Hledáte trendy povlečení a ložní prádlo od značky Polášek ? Na GLAMI si snadno doplníte outfit o kousky této značky. A neuniknou vám ani slevy a výprodeje.


Přejeme Vám, abyste si vybrali bezva povlečení , které Vám pomůže k dokonalému spánku. Oba výrobci mají své exkluzivní vzory, které jiné značky nenabízí. Exkluzivně nabízíme výrobky české značky Bonatex, ale i zboží dalších značek. Vybírejte vzory povlečení pro Vaši ložnici na kvalitních materiálech.


Povlečení a ložní prádlo Bonatex. Od nežehlivého SATÉNU, JERSEY a KREPU, až po hřejivý FLANEL, tradiční DAMAŠEK a oblíbenou HLADKOU BAVLNU. Nepřehlédněte kategorii DESIGN, kde jsme pro Vás připravili výrazné a atraktivní vzory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky