úterý 26. června 2018

Stříbrné lžičky cena

Jen aby nedošlo k nějakému omylu, to co jsem psala já o cenách, platí především hlavně pro ty vzácné a hodně cenné sady. Myslím, že pokud je začneš sbírat, určitě se dají sehnat i zajímavé běžnější stříbrné sady za přijatelné částky, ale jak jsem už psala, mé informace jsou hodně povrchní, jsem v tomhle jen laik. Starožitné stříbrné příbory v pěkném kufříku,puncované na ručičkách.


Nekompletní sada-obsah vrchního patro chybí (pravděpodobně lžíce a lžičky ). Cena je s poštovným,platba na účet nebo osobní odběr. Dopoledne nevolejte,prosím raději o komunikaci mailem.

Cena Cena na vyžádání Nové Rychlý náhled. Stříbrné lžičky - Rakousko. Zachovalý stav - viz foto. Secesní párové karafy, Wien A. Na této stránce se nacházejí starožitné kovové příbory. Najdete zde stříbrné příbory i starožitné soupravy z jiných kovů.


Do této kategorie patří nejen starožítné jídelní příbory, ale také překládáci nebo dranžírovací příbory. Výkup stříbra, stříbrné lžíce, stříbrné lžičky , jak sadu kusů, tak jednotlivě. Stejně tak celou spoupravu i velkou soupravu kusů stříbrnou servírovací.

Pokud jde o krásnější starší a vzácnější věc, vždy dostanete více než jen za poškozené. Neboť co je hezké a staré, bývá i prodejné. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Po zadaní limitu systém provede automaticky příhoz na výši minimální částky. Sada šesti stříbrných lžiček v původní etuji. Vyrobeno v období Rakouska-Uherska.


Jde o zboží použité, záruční doba je měsíců. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Dostala jsem od babičky kdysi sady lžiček. Snažila jsem se vygooglit něco o puncovních značkách, ale asi bych přeci jen potrebovala pomoct. První sada jsou menší lžičky o délce cca 1cm. Druhá stejný typ, ale delší (cca 1cm). Puncovní značka oboje Diana.


Zaujal vás tento produkt? Nabízím stříbrné lžičky. V případě zájmu mě kontaktujte na tel. Ozdobné lžičky pocházejí z ostrova Jáva,kde byly zakoupeny na počátku 40.


Jedná se o ruční výrobu,především o dokonalou ryteckou práci.

Figurky (javajky) jsou vyryté i po rubové straně. Tři lžičky mají punc ( viz. doplňujíci foto),přestože byly zakoupeny jako sada a evidentně se jedná o stejný meteriál i výrobu je punc pouze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky