pátek 8. června 2018

Tlaková myčka karcher

Tlaková myčka karcher

Kärcher tlakové myčky, tzv. Profesionální vysokotlaký čistič pro čištění studenou i horkou vodou v stavebnictví, průmyslu a dalších oblastech. Profi vapka Karcher pro čištění přístrojů, vozidel nebo budov disponuje revoluční pistolí Easy!


Tlaková myčka karcher

Force, rychlospojkou Easy! Click a keramickým ventilem s dlouhou dobou životnosti. Karcher Kje ideální vapka pro občasné použití a lehčí znečištění. Tlaková myčka k čištění zahradního nábytku, přilehlých cest i automobilu. Pracuje při tlaku 1barů.


Tento mycí stroj doma výrazně usnadňuje čištění, jelikož slučuje vysávání a vytírání do jednoho pracovního kroku. Elektrická tlaková myčka s max. Pro čištění i velkých nečistot kolem domu či dílny, kol, zahradního nábytku, plotů, terasy, motorových vozidel, zahradní techniky, příjezdových cest, kamenných zídek, apod. S nádržkou na čisticí prostředky. Rozprašná pistole s turbo tryskou pro čištění i velmi zatvrdlých nečistot.


Nejvyšší možný tlak činí 1barů. Bláto, prach a špína na zahradní nábytek, horské kolo nebo dětskou klouzačku nepatří. Pečujte o věci tak, aby vám mohly dlouho sloužit. Pomůže vám AKU tlaková myčka KHB 6. Přejeme příjemný nákup.


Full Control 4-Click Vario Power nabízí tři stupně tlaku SOFT, MEDIUM a HARD a st. C, délka VT hadice m, třípístové axiální čerpadlo, integrovaný filtr, hadička na sání čist. Sada pro auto, mycí kartáč, pěnovací tryska s nádobou na saponát l, skládaný kanystr litrů s koncentrovaným autošampónem 5ml (naředíte na litrů), rotační.


Zbavte nečistot všechny typy povrchů snadno a rychle! Vysokotlaká myčka s max. Vážení zákazníci, s ohledem na globální situaci a zvýšený nárok na čistotu a hygienu, výrobní kapacity společnosti KÄRCHER pracují nepřetržitě na uspokojení poptávek po našich produktech.


Vybaven nástavec Vario Power s regulací tlaku vody. Její hmotnost činí kilogramů. Přístroj je možné používat po dobu minut.


Tlaková myčka karcher

Příslušenství je tvořeno vysokotlakou hadicí o délce metrů, dále tryskou s. Pouze samotné tlakové čerpadlo bez příslušenství. Lze použít hadici Karcher - stejný závit, připojení vody - běžná hadicová rychlospojka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Firma INTE čistící technika s. Německa, které vyhoví všem Vašim požadavkům i pro ten nejnáročnější úklid. Ideální pro příležitostné čištění středně silných nečistot. Včetně nádržky na čistící prostředek.


Tlaková myčka karcher

Stačí několik období plískanic, vichrů či mrazů a na. Je však důležité zajistit, aby hladina nasávané vody byla minimálně v úrovni myčky, není proto možné nasávat. Vapku ale môžete núdzovo použiť i ako náhradu „ponorné čerpadlo“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky