pondělí 4. června 2018

Kráječ na sýr tete de moine

Tete de Moine je tvrdý sýr válcovitého tvaru o hmotnosti cca 800g. Jeho neodolatelnou chuť si můžete vychutnat při nastrouhání, nebo krouháním na růžičky ve speciálním kráječi. Přišroubujte k prkénku kovovou tyčku. Sýr se potírá slanou vodou, podporuje se tak tvorba mazu na kůře.


Doba zrání je nejméně měsíce. Nekrájí se, ale seškrabuje se na hoblinky speciálním nástrojem, tzv.

Dostupnost a skladování. S tímto kráječem z tohoto sýra připravíte jako mávnutím kouzelného proutku tenounké sýrové růžičky. Tête de Moine je k dostání ve specializovaných prodejnách sýrů. Vhodné do sýrárny nebo restaurace, na rauty, oslavy, do domácnosti atd.


Nerezový nůž s bodcem, vhodné pro sýry o průměru cm. Málo používaný, výprodej skladu cateringu (celou nabídku na vyžádání), bez záruky. Récolte de laine de mouton Remplacée depuis les années par la fibre polaire, la laine des moutons a perdu depuis tout son attrait tant pour les éleveurs que pour les consommateurs.


Kuchyňské nádobí, prkénko a sýrové letadla Kesper jsou vyrobeny z vysoce kva. Zpět do kategorie produktů.

Toto označení má svůj důvod. Nalezeno: 1produktů. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Kráječ na sýr PRESTO - Vynikající pro snadné plátkování a servírování tvrdých sýrů. Vhodná i pro další druhy lisovaných sýrů.


Tvar tvoří válec bez zaoblené spodní a horní hrany. Víko dosahuje až na dno formy, tím lze regulovat výšku a váhu vyráběného sýra. Hoblík na sýr (ostehøvel) neboli plátkovač, či kráječ sýra je nástroj, který vytváří pravidelné tenké plátky tvrdého sýra. Má podobu lopatky s držadlem a širokou lichoběžníkovou čepelí, která je opatřena úzkým příčným otvorem s ostrým okrajem. Velmi dobré dílenské zpracování a kvalita.


Nástrojem se přejíždí po cihle sýra a ukrajují se tenké. Během pečení 2x potřeme vydušenou šťávou. Smícháme všechny suroviny na zálivku a dochutíme solí a pepřem.


Zalijeme zálivkou a posypeme praženými mandlovými plátky. Ser jest też bogaty w proteiny, wapno, magnez, nie zawiera laktozy. Ma okrągły kształt i powstał w Szwajcarii. Plasterki odcina się przy użyciu krajalnicy.


Ser jest bardzo smaczny, a okres dojrzewania wynosi około trzech do czterech miesięcy.

Zraje nejméně dva a půl měsíce na smrkovém dřevě a je typicky párován se suchým bílým vínem. Má válcovitý tvar a většinou se prodává po 850g kusech. Další slevy sýrů na Kupi.


Tescoma Nůž na sýr SONIC cm. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky