pondělí 18. června 2018

Kulmofén philips

Vysoušejte a tvarujte účes současně – nový kulmofén Philips Essential Care vám umožní vlasy současně vysoušet a tvarovat, přičemž se vlasům dostává maximální péče. Jeho 50mm otočný kartáč s přírodními štětinkami přidává objem a pohyb, zatímco vysouvací kartáč vytváří přesné kontury vln bez zacuchání. Souhlasím s odebíráním novinek ohledně Philips produktů, akcí a slev, které mi budou šité na míru na základě mých dosavadních preferencí a nákupního chování. Kdykoliv se mohu odhlásit!


Jemné lokny, vlny a objem díky automatické vzduchové kulmě. Novinka ve světě kulmofénů s automatickým otáčením se dodáv. Jeho výhodou je to, že dokáže nabídnout větší objem účesu, a to hned od kořínků. Konstrukce využívá také praktického keramického povlaku. Tento kulmofén má nadstavec klasickú rovnú kefu.


Výrobca Philips navrhol tento kulmofén s inovatívnou rovnou plochou tak, aby presne nasmeroval prúd teplého vzduchu na časť, kam ju potrebujete. Rotační kulmofén Philips. Přístroj se vyznačuje optimálním prouděním vzduchu a vysokým výkonem, což společně vytváří hladký a lesklý účes. Studený vzduch pomocí jediného tlačítka účes zafixuje a je vhodný zejména pro citlivější vlasy. Oboustranná rotace se vám může hodit například v okamžiku zapletení vlasů do kartáče.


Konštrukcia využíva tiež praktického keramického povlaku. Při výběru je důležité dbát na funkce kulmofénu, ale všímat si třeba i množství nástavců, materiál (oblíbené jsou keramika a turmalín), možnost regulace teploty či rychlost foukání vzduchu. Jako jsou v současnosti SACD přehrávače, DVD přehrávače, DVD rekordéry s možností ukládání na pevný disk. Je třeba podotknout rovněž kvalitu záznamu u MPpřehrávačů jejichž prioritou je skvělý design a kvalita zvuku. Aké príslušenstvo je k dispozícii?


Vzduchová tryska na rýchlejšie vysušenie vlasov. Narovnávacia kefa vyžehlí vlasy bez toho, aby stratili objem. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kulmofén philips

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Balení je nové nepoužívané. Původní doklad se zárukou přiložen. Ostrava osobně jinak možnost i zaslání poštou dle dohody.


Platí do smazání inzerátu. Vzhledem k tomu, že kulmofén se skládá ze dvou částí, na něž jsou kladeny různé nároky, je na každou z nich použit různý druh materiálu. První díl je část, za kterou kulmofén držíme a na němž jsou umístěna ovládací tlačítka. Na jeho výrobu se využívá plast či jiný druh tvrzeného materiálu. Společnost Philips samozřejmě všichni moc dobře známe.


Kulma na vlasy Philips. Jedná se o předního výrobce elektroniky, kterou máme s největší pravděpodobností všichni doma. Na poli kulem a kulmofénů má značka Philips velké renomé. S praktickým kulmofénem značky Philips vytvoříte na vaší hlavě nejrůznější účesy a zároveň vaše vlasy zůstanou lesklé a hebké. Pri jemných vlasoch by mala mať rotačná kulma maximálne 1°C.


Vďaka tomu predídete ich spáleniu. Pre husté a ťažké vlasy môžete zvoliť vyššiu teplotu, až do 2°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky