úterý 26. června 2018

Dřevěný sud bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Je po celkové renovaci, ale delší dobu nebyl využíván a dřevo trochu seschlo a sud na pár místech protíká. Stačí některé lajsny jen trochu vyklepat a namočit a sud bude zase 1 funkční. Rozměry: výška 80cm průměr cca 96cm Up.


Starý, dřevěný sud -pračka.

Pračka je zcela funkční, chybí pouze vypouštěcí hadička, kterou je možno nahradit běžnou hadicí se svorkou. Uprostřed sudu je vrtule poháněná motorem, který je připevněný zespodu sudu. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Právě pro Vás je připraven vinařský bazar , ve kterém můžete zcela zdarma zadat. Dobrý deň, špecializujeme sa na predaj darčekového vína s.

Koupím dřevěný sud do vinotéky. Bazar pro všechny vinaře, pěstitele, majitele vinohradů, vinoték, lisoven a palíren. Prohlédněte si aktuální inzeráty dřevěný sud. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Kontakt pouze telefonický. NA SMSKY ANI E-MAILY neodpovídám. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10.


Dom a záhrada - Dreveny sud bazár. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dřevěný stojan na víno Sud lahví 57 Fortel.


Regál na uložení Sud je d. Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our ochrana osobních údajů.

Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Stroje - Dreveny sud bazar.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. L staršího typu ručně vyřezavaný.


Online bazar , soukromá inzerce zdarma. Stojan na víno je vyroben z masivního dřeva, které doporučujeme namořit dle požadovaného odstínu. Podejte si inzerát včetně videa a fotografií zdarma a bez registrace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky