úterý 19. června 2018

Skleněné konvice na čaj

Skleněné konvice na čaj. Tento typ konvic na čaj je vhodný nejen pro všechny typy čajů, ale také pro jiné studené i teplé nápoje. Moderní a elegantní design skleněných konvic na čaj se bude na vašem. Jsou vyrobeny z recyklované skloviny bez kadmia a olova.


V naší nabídce najdete jak čajové konvice klasicky tvarované tak i moderní konvice s kovovými filtry, držátky a víčky z kvalitního.

Nechybí jim ani plastové víčko a praktický plastový úchyt. Některé skleněné konvice mají přímo v sobě integrováno sítko na čaj , které umožňuje snadnou a jednoduchou přípravu. Jakmile jednou propadnete eleganci a praktičnosti skla, nezůstane jen u hrníčku. Barvu svého čaje totiž nemusíte obdivovat až po přelití do šálku, ale už během přípravy. Tím však výhody skleněného nádobí zdaleka nekončí.


Krásu pomalu se rozvíjejících čajových lístků a barevného květu jasmínu, ibišku či lilie si můžete díky skleněné konvičce vychutnat opravdu naplno. Rádi vám poradíme s výběrem. Náhradní sklo do konvice Svatava Simax l.

Praktické i stylové konvice a konvičky. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku! Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce.


Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a. Pokud tedy rádi popíjíte čaj , není nic jednoduššího než si ho uvařit ve skleněné konvici na čaj. Kuchyně a jídelna Stolování Čajové konvice Odebrat filtry. Pro ty z Vás co mají rádi klasiku tu máme pěkné designové konvice na čaj , kávu i espresso. Vyberte si ty nejkvalitnější konvice od značky Bergner.


Pro náročné tu máme i smaltové konvice od KaiserHoff v různém barevném. Konvice z nerezové oceli mají pískací mechanismus. Elegantní skleněná rychlovarná konvice s nastavitelnou teplotou pomůže s přípravou vody ať potřebujete studenější vodu na dětskou kašičku nebo zelený čaj či vařící na čaj černý. Skelněné čajové konvice jsou neodmyslitelnou součástí mnoha domácností. Spojují v sobě jak praktičnost, tak elegantní design.


Vybírat můžete jak z běžných variant opatřených pouze víčkem, tak ze sofistikovaných typů obsahujících také sítko k vyluhování čaje. Máme pro Vás kvalitní skleněné konvice na čaj z varného skla. Sklo je inertní materiál.

Osvědčené konvice na čaj nebo bylinky. Dodáme rychle a bezpečně. Ideální konvice pro všechny čaje, skleněné provedení dává čajům možnost vyniknout nejen svou chutí, vůní ale i vzhledem.


Je vhodná na elektrický. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Na výběr máte konvice keramické, skleněné , retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI. Oblíbený a praktický typ čajové konvice , sítko lze obvykle vyjmout, konvici tak lze využít na sypaný i sáčkový čaj nebo kávu.


Vhodný k snadné přípravě kvalitní kávy za pomoci tlaku. Součástí skleněné válcovité nádoby je píst s filtrem, který dokonale oddělí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky