čtvrtek 7. června 2018

Motorek ke grilu bazar

Cena je jen za motor bez příslušenství! Převody jsou kovovými ozubenými koly viz foto. Je možno nastavit otačky po směru hodinovych ručiček a nebo v protisměru. Elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak Přidali jsme do naší nabídky nové elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak. Zvolte si platbu zálohovou fakturou a ušetřete navíc Pro zákazníky, kteří nechtějí hradit poplatky za dobírku a rádi využijí možnost více ušetřit, máme.


Hlavní město Praha, cena 120Kč, od Bobo na Sbazar.

Otáčky motorku jsou ot. Je možno k němu dodat pwm regulátor(100kč) a tak si upravit ot. Nabízím speciální motorek pro pohon otáčení grilu. Motorek je ještě nepoužitý a má možnost vypnutí.


Je určen jako pohonná jednotka ke grilu. Optimální pro domácího kutila. Rychlost otáčky za minutu, W, 2V, 50HZ. Hmotnost motoru kg, délka kabelu 2m.

Průměr hřídele je mm. Velmi oblíbený je motorek na gril UMR 0 který se zapojuje do běžné sítě s napětím 220V. Udávaný „výkon“ je kg. Důležité ale je mít maso napíchnuté co nejvíce „v ose“ rožně.


Tím se předejde tomu, že motorek se. Motor je tichý a má sílu 25Nm, 40W, 230V Německý výrobce udává až 60KG včetně rožně a při dokonalém vyvážení. Motory na gril, motorky ke grilu - najdete zde jak malé motorky na gril bateriové, tak velké motory ke grilu elektrické na 2V.


Přihlášení Registrujte se. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů.


V nabídce na zahradnidrevenynabytek. V případě zájmu o koupi nebo dalších dotazů mi prosím volejte na uvedené telefonní. Elektrický motorek ke grilu ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Nerezová jehla (s ks dvojbodců pro uchycení) pro rožnění na otevřeném ohni.


Na podpěry lze zavěsit motorek určený k otáčení jehlou.

Speciální nový elektromotor, určený ke grilu. Váha motoru kg, délka kabelu 2m. Spolehlivý a odolný elekto motorek , který je určený na grilování s možností okamžitého vypnutí.


Grilovací motorek je určen pro rožeň s čtvercovým zakončením o průřezu 6xmm. Ideální pro domácího kutila na stavbu grilu. Při rovnoměrném zatížení lze opékat až kg masa současně.


Spínač a přívodní kabel s ochranou proti vlhkosti zaručí pohodlné a bezpečné ovládání. Vhodný i pro velké množství grilovaného masa. Elektrický motor ke grilu Prodám bazar Hradec Králové : Nový, nikdy nepoužitý elektrický motor s možností vypnutí.


Pokud stavíte gril, tento motor je pro Vás sp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky