čtvrtek 14. června 2018

Teplovzdušný kartáč na vlasy

Horkovzdušná kulma, která dodá vlasům objem. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt teplovzdusny kartac na vlasy. Pro zhlédnutí úplné nabídky navštivte Braun.


Principy ochrany soukromí na Krasa. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty.

Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem. Nedokážete si hezky a rychle vystylingovat vlasy pomocí fénu a kartáče? Rotace katáče napodobuje pohyb kadeřníka pro vysoušení a dokonalý styling jedním krokem. Pomoci tlačítek se šipkami ovládáte.


Kulmy a vysoušeče vlasů. Jedno stisknutí pro okamžitý lesk kdekoli, kdykoli: kartáč na vlasy Braun Satin Hair IONTEC BR710. První světový kartáč na vlasy s aktivními ionty.

Lesk jediným stisknutím tlačítka. Popis: Rychlá a pohodlná úprava vlasů. Elegantní horkovzdušná kulma ETA Rosalia v sobě snoubí výhody kulmy a fénu, a tak vám umožní vytvořit účes dle vašich představ mnohem rychleji a efektivněji. Všechny ceny včetně zákonné DPH, poštovné zdarma od 7Kč, jinak Kč, poštovné uvedeno zde. Stačí trochu cviku a během pár okamžiků můžete smyslně pohazovat velkými loknami nebo se rozpustile culit zpod záplavy malých kudrlinek.


Toužíte po dokonalé a rychlé úpravě vlasů? Teplovzdušný kartáč na vlasy Rosalia Fialová. Uživatelky s dlouhými vlasy však uvádějí, že i tento průměr jim pro úpravy dlouhých vlasů vyhovuje. Naopak uživatelky s kratšími vlasy tento kulmofén nedoporučují, protože fouká příliš silně na to, aby se kratší vlasy v nástavci udržely. Vlasy se pak navíc zkroutí na opačnou stranu, než bylo zamýšleno.


Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Nový teplovzdušný ondulační kartáč Braun Satin Hair upraví vaše vlasy šetrně a efektivně, takže budou každý den krásné a lesklé. Ať už máte jakýkoli střih či délku vlasů: s teplovzdušným ondulačním kartáčem Braun. S tímto kartáčem si vytvoříte účes takový, jaký zrovna potřebujete a za krátkou dobu. To vše díky mocné technologii, kterou kartáč disponuje.


Bohaté příslušenství se šesti nástavci nabízí několik variant, jak své vlasy upravit.

Ve výbavě jsou nástavce větších či menších průměrů se štětinovými nebo plastovými trny a kulmový. Ionizační péče, ThermoProtect, nástavce - 38mm termokartáč, kartáč se štětinkami, úzká koncovka. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Při kulmování byste vždy měli používat speciální ochranné kosmetické prostředky na vlasy. Ty se ovšem časem usazují na povrchu kulmovací hlavice.


Pokud chcete, aby vám kulma vydržela funkční co nejdéle, stačí ji čas od času otřít navlhčeným ubrouskem a poté osušit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky