středa 20. června 2018

Jednorázové hotelové pantofle

Jednorázové hotelové pantofle

Jednorázové froté papuče s otevřenou špičkou a gumovou podrážkou, barva bílá. Dostupné jsou pouze v jedné velikosti až 8. Nabízíme široký sortiment hotelových papučí a žabek nezbytných pro váš hotel. Můžete u nás objednávat měkké froté hotelové pantofle s otevřenou i uzavřenou špičkou. Pánské, dámské i dětské pantofle jsou oblíbeným bonusem, který vaši hosté jistě ocení.


Kč S DPH Kč Bez DPH. Varianta neexistuje Velikost. Zavedli jsme bezpečnostní opatření a usilovně pracujeme na včasném doručení objednávek. Univerzální velikost s obšitím v zelené barvě.


Hotelové pantofle s plnou špičkou z lehké netkané textílie. Dopřejte svým klientům ten největší komfort a pohodlí. Pantofle froté otevřená špička cm. S jednorázovými hotelovými papučemi z naší nabídky se budou cítit jako doma. Papuče pro hosty jsou z příjemného froté materiálu, s gumovou podrážkou a otevřenou špičkou.


Jednorázové hotelové pantofle

V současnosti nabízíme. Amavero print - pantofle s logem. Nabízíme odběry již od ks, abyste si mohli daný produkt otestovat ve svém provozu. Nemusíte podstupovat vysoké počáteční investice s dlouhou dobou dodání a velkými nároky na skladovací prostory. Tento výrobek je ověřen mnoha hotelovými provozy a použitý materiál je ČESKÝ.


Označení soft je velmi příznačné pro tyto pantofle , jelikož jsou velmi měkké a pohodlné. For your information that your personal data collected through the contact form will be processed by QUIRUME S. Dámské hotelové pantofle s uzavřenou špičkou a gumovou podrážkou - soft - bílé, velmi příjemné hotelové pantofle s fialovým lemem s gumovou podrážkou a uzavřenou špičkou. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage. Wellness pobyty Luhačovice - Vila Jiřinka - Ubytování hotel wellness penzion Luhačovice. Vybírejte si Pánská obuv podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


BUDAPEST, které se budou hodit všude tam, kde je potřeba uplatnit schéma nazuj-vyzuj. Střih pantoflí lze zvolit mezi dvěma variantami: s otevřenou špičkou nebo s uzavřenou špičkou. Z důvodu státem vyhlášené karantény není možné vytvořit rezervace ubytování s příjezdem do 11.


Pro rezervace po tomto termínu vybírejte z nabídky ubytovacích zařízení nabízející možnost zrušení zdarma. S, M, L, XS a XL - v balení je 1ks rukavic - jednorázové nitrilové rukavice, nepudrované - universální tvar vhodné pro levou i pravou ruku. Materiál: pevná netkanná textilie, gumová, protiskluzová podrážka, UNI velikost. Cena je uvedena za osobu v plně obsazeném pokoji. Balíček nelze zakoupit samostatně pro osobu.


Materiál netkanná textilie, protiskluzová podrážka, UNI velikost, plnná špička Minimální odběr 325ks. Drogerie Hotelová kosmetika a doplňky. Sakura tělové mléko 22ml lahvička. Hotelová koupelna je místo, kde hosté tráví spoustu času a také je pro věšinu lidí vizitkou hotelu. Hosté v první řadě ocení čistotu koupelny, a následně je zajímá kromě vybavení i dekorace a užitečné doplňky, jako např.


Na prostěradle nalezeny dva krátké černé chlupy. Koupelna s plechovým podhledem ze 70. Fén v koupelně málem shořel. Absence základních věci jako jednorázové hotelové pantofle a župany.


Korkové pantofle a nazouváky. Nazouváky jsou nepostradatelnou součástí vašeho botníku. Koupit si můžete klasické zdravotní nazouváky do školy, do práce nebo na doma. Stále moderní a především praktické gumové nazouváky vám nenasáknou vodou a stačí je jen utřít nebo nechat uschnout. A v létě nemůžete zapomenout.


Nezapomeňte, že právě hotelová kosmetika a doplňky dotváří celkový dojem pokoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky