pondělí 25. června 2018

Sušička ovoce sencor

Se mnou přesně víte, co sušíte bez zbytečných přidaných konzervantů i cukru, a ještě ušetříte spoustu peněz. Sencor SFD 851GR je sušička potravin vhodná pro ty, kdo suší méně často malé množství potravin. Má kulatých plat s poměrně malou sušicí plochou.


Přístroj je vybavený časovačem, displejem a bezpečnostní pojistkou proti přehřátí. Tato sušička ovoce v bílo-zeleném provedení proto nabízí skvělou možnost, jak potraviny zakonzervovat. K dispozici máte pět výškově nastavitelných sušících podnosů s průměrem 2milimetrů, na kterých můžete rovnoměrně sušit vše od ovoce , přes zeleninu, bylinky, maso až k houbám. Nechybí ani možnost nastavení teploty, tepelná pojistka proti přehřátí nebo.


Daný model lze využít jako sušička na houby. Krom výborných funkcí má sušička i líbivý vzhle takže se krom praktického kuchyňské pomocníka stane i zajímavou dekorací. Nejvíce využívaná je možnost vybrat si potraviny, které chcete sušit. Sušička potravin Domácí sušení je to nejlepší sušení!


Sušička ovoce sencor

Testy sušiček ovoce (potravin) – vítěz testu nejlepší sušička na ovoce. Hledáte, která sušička ovoce je vítězem testu. Přečtěte si hodnocení nejlepších sušiček ovoce (potravin) dle německého Testberichte. W, Časovač, Regulace teploty, Obdélníkový tvar. Ovoce a jiné pochutiny usušené přesně podle vašich představ?


To vám nabídne prostorná sušička ovoce disponující vysokým výkonem, nastavitelnou paletou a perfektním výsledkem. Rovnoměrné rozložení tepla a vysoký příkon zajistí velmi rychlé usušení potravin. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items.


Inspired by Trending Stories. Prostorná sušička ovoce Sencor SFD 750WH: sušička s mimořádně velkými rozestupy mezi jednotlivými patry umožňuje sušit nejen ovoce , ale také maso a ryb. Bay Gifts to the Rescue.


Velkokapacitní sušička s celkovou sušící plochou m(o větší než běžná sušička s průměrem cm) Regulace teploty pomocí otočného regulátoru pro intuitivní ovládání. Přemýšlíte jak co nejdéle uchovat přebytky ze zahrádky? Nebo si jen chcete připravit na zimu ovoce plné vitamínů, které tato sezóna nenabízí? Určitě investujete své peníze dobře.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Díky integrovanému ventilátoru se usuší všechny potraviny rovnoměrně. Integrovaný ventilátor napomáhá rovnoměrnému sušení na všech patrech a design mřížky sušících sít zabraňuje vzniku plísní a optimalizuje proudění vzduchu. Má tichý chod a pojistku proti přehřátí, tyto dvě funkce se u hodnocených sušiček potravin objevovaly nejčastěji, i když jimi nedisponovaly v době hodnocení zdaleka všechny.


Zejména teplotní pojistku využijete, plánujete-li nechat sušičku pracovat v době, kdy. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Sušičky potravin) Hodnocení produktu: (). Kvalitní sušička ovoce , která nabídne tichý cho časovač, LCD displej, pět přednastavených sušících programů a technologii horizontálního proudění vzduchu Horizontal Air Flow.


Díky zvukové signalizaci už nikdy nezapomenete na Vámi usušené ovoce. Její obsluhu tudíž zvládne naprosto každý. Díky tomu do útrob přístroje pohodlně vložíte až nerezových plat.


Vzduch je rozváděn po celém vnitřku sušičky díky speciálnímu horizontálnímu proudění vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky